Följarnas ilska mot ”Blondinbella”: ”Blir så besviken”

avLeo Pettersson

Isabella Löwengrips klädval har väckt starka reaktioner.

På en bild ser det ut som att hon bär äkta päls.

”Päls!? Not cool”, skriver en i kommentarsfältet.

Foto: Felipe Morales
Isabella ”Blondinbella” Löwengrip får kritik för sitt klädval. Dock inte för det som syns på denna bild, utan för den bild som publicerats på hennes blogg och instagram.

Inlägget på Isabella ”Blondinbella” Löwengrips blogg handlar om dejtande. Men kommentarerna till inlägget handlar främst om hennes jacka.

Det ser ut som att kragen är av äkta päls och ”Blondinbella”, som är vegetarian, får mycket kritik i kommentarsfältet för klädvalet.

”Måste säga att jag blir väldigt besviken när jag ser dig klädd i ett plagg med päls. Långt ifrån den role model du är. Vegan är du ju också, nästan så nu får ta ställning för djuren fullt ut.”, skriver en person.

”Päls?! No cool”, skriver en annan.

”Kan du inte skriva lite om hur du tänker ang att bära päls? Maten verkar ju vara viktig för dig, att äta vegetariskt men att bära något så vidrigt som päls funkar? Vore intressant att höra bara, eftersom du är en offentlig person och vill framstå som ett gott föredöme”, skriver en tredje.

Mer stillsamt på Instagram

Entreprenören och sociala medier-profilen har inte besvarat någon av de kritiska kommentarerna.

En bild på samma outfit har även lagts på Instagram. I det kommentarsfältet handlar det däremot endast om positiv feedback.

ARTIKELN HANDLAR OM