Superstjärnor ryktas till Tarantinos nästa storfilm

1 av 5 | Foto: Rich Fury / AP TT NYHETSBYRÅN
Quentin Tarantinos nästa storfilm väntas släppas 2019.

avLeo Pettersson

NÖJE

Källor som har läst manus jämför det med ”Pulp Fiction”.

Nu ryktas det om vilka stjärnor som kan bli aktuella för Quentin Tarantions nya film.

Det handlar om Tom Cruise, Brad Pitt, Margot Robbie och Leonard DiCaprio.

Quentin Tarantinos, 54, kommande storfilm är på gång. Nyligen har Sony vunnit budkriget om att distribuera filmen.

Den sexbrottanklagade producenten Harvey Weinstein, 65, har stått bakom flera av Tarantinos tidigare titlar. Tanken var också att hans bolag skulle finansiera den kommande rullen. Men efter anklagelserna har Quentin valt att avbryta samarbetet helt med honom.

Ryktas om flera superstjärnor

Än så länge är det oklart vad den nya filmen ska handla om. Källor till Deadline gör gällande att filmen ska utspela sig i Los Angeles i slutet av 60-talet, början av 70-talet.

Flera skådespelare ska enligt nyhetssajten ha kontaktats av den hyllade regissören. Och det rör sig om några av de största stjärnorna i branschen.

Samtal ska ha hållits med Brad Pitt, 53, Tom Cruise, 55, och Leonardo DiCaprio, 43, för två manliga huvudroller. Quentin Tarantino har även förhoppningar om att Margot Robbie, 27, ska finnas med i filmen.

Ska påminna om ”Pulp Fiction”

Enligt uppgifter ska filmen spelas in i mitten av nästa år och nå biodukarna 2019. Föga förvånande kommer rullen inte vara barnvänlig.

Deadline rapporterar också att budgeten kommer att vara i samma storlek som för ”Django Unchained” och källor som ska ha läst manus jämför filmen starkt med klassikern ”Pulp Fiction”.

ARTIKELN HANDLAR OM

Film