”Det här är for life”

avJohanna Karlsson

NÖJE

Charlotte Perrelli och Anders Jensen berättar om sin kärlekslycka

Charlotte Perrelli och Anders Jensen under Melodifestivalen.

I februari avslöjade ­Charlotte Perrelli att hon hade en ny man i sitt liv – den gifta­ företags-VD:n Anders Jensen, 35. För ett par veckor sedan skrev den 37-åriga sångerskan en lång, kursiv kärlekshyllning, tillägnad Anders, på sin blogg.

”En del av mitt liv har jag lagt bakom mig och ett nytt väntar. Jag tror att det här är FOR LIFE, med allt vad det innebär,” skrev hon.

Berättade på bloggen

Nu är det Anders tur. Förra veckan tog han över Charlottes väl­besökta blogg och presenterade sig för hennes­ trogna läsare – och resten av svenska folket.

Nu berättar han varför han valde att bryta tystnaden.

– Jag tycker att det var bra för då fick jag sagt det jag ville, så stort jag ville och fick med allt jag tyckte var viktigt. Det är ett bra forum, säger Anders till Klick!

Uppbrottet med Suzanne

Vad han är noga med att poängtera tidigt i inlägget är hur hans förra äktenskap, med TV4-profilen Suzanne Sjögren, 37, slutade.

”Förra våren/sommaren lämnade min dåvarande fru Suzanne mig och ville gå vidare i livet.”

”Jag var extremt ledsen hela sommaren och tyckte att det var helt fel att gå isär. Jag kände fortfarande starkt för Suzanne och kände att det här var mitt livs största nederlag.”

Singel i månader

Efter sju månaders singelliv träffade han Charlotte. Han beskriver hur deras timtals långa tele­fonsessioner ledde till sömnbrist och att de bestämde sig för att träffas i stället.

”Jag tyckte Charlotte verkade vara en sympatisk, varm person och kände starkt att jag trodde vi skulle ha ett utbyte av varandra.”

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!