Få Sofis stylingtips – direkt i mobilen!

Vi ger dig proffshjälp på shoppingturen

Hittat ett favoritplagg i butik men vet inte hur du ska styla det? Nu ger Sofis mode dig hjälp på stört – direkt i mobilen.

Tänk dig att du står i din favoritbutik. Framför dig hänger de där byxorna du varit sugen på ett bra tag nu – vårens klipp, trenden du verkligen, verkligen vill haka på. Men du känner dig ändå lite osäker: HUR ska du egentligen styla dem?

Det är här som Sofis mode kommer till din hjälp. Med ett enkelt handgrepp kan du nu få Sofi Farhmans egna stylingtips direkt till din mobil. Med start 19 april och sju dagar framåt kommer vi att märka upp ett antal utvalda plagg i sju H&M-butiker runt om i Sverige med QR-koder, streckkoder som du kan filma av med din smartphone. Om du läser av QR-koden på det plagg du gillar får du ett tv-klipp till din mobil, där Sofi Fahrman tipsar om hur hon stylar just det här plagget med favoriter ur sin egen garderob.

– Det känns fantastiskt att kunna nå ut till läsarna på det här nya sättet. Jag får ofta frågor om hur man ska styla säsongens trendplagg och nu får läsarna se vad jag tycker i rörlig form – det osar framtid och känns betydligt roligare än en skriven text, säger Sofi Fahrman.

Totalt finns det elva videoklipp att kika på. Du kan även se allihop på www.stylingakuten.se fram till den 26 april.

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN