Bloggprofilen gravid: ”Varit en pina att hemlighålla det här”

Influencern Michaela Forni om babylyckan

Foto: Privat
Michaela Forni med pojkvännen Damon Foroozesh.

avAnna Shimoda, Hans Shimoda

NÖJE

Influencern Michaela Forni är gravid.

Nu berättar hon om lyckan för Nöjesbladet.

– Det känns så jävla stort. Det har varit en pina att hemlighålla det här.

Författaren och bloggaren Michaela Forni följer i sina influencerväninnors fotspår. Hon väntar nämligen barn och blivande pappan är pojkvännen Damon Foroozesh som jobbar i mediebranschen.

När Nöjesbladet ringer för att gratulera befinner sig Michael och Damon på en paradisö i Maldiverna och Michaela förklarar sina känslor mellan varmrätten och desserten.

– Det känns så jävla stort. Det har varit en pina att hemlighålla det här. Nu var jag redo att berätta när jag befinner mig långt bort från Sverige på en liten ö.

Michaela är i vecka 16 och berättar att hon har mått lite sisådär.

– Jag mår jättebra nu, men jag har mått jättedåligt vilket gjort att jag inte har varit så sugen på att berätta och lägga ut nån bild när jag ligger med huvudet i toaletten, säger hon och skrattar.

Var det planerat?

– Det var det absolut. Men det var varken lätt eller svårt att bli gravid, vi har stor respekt för att det tar den tid det tar och vi har inte tagit något för givet, men nu är vi glada och tacksamma.

Michaela inser att hon har fem influencerkompisar som alla är gravida.

– Det beror ju på att vi alla har blivit äldre, har stabila relationer och har trygg ekonomi och en karriär. Vi är på rätt plats i livet helt enkelt.

Har ni kollat vad det blir för kön?

– Ja det har vi, men den hemligheten håller vi på ett litet tag. Men det blir naturligtvis mycket lättare för den lilla personen som ligger i magen får en identitet och man kan börja tänka på namn och annat.

Paret bor tillsammans på Östermalm, men är inte förlovade och det är ingenting de tänker göra något åt i nuläget.

– Det får bli en sak i taget. Vi är så glada och tacksamma och längtar otroligt mycket efter det som ska hända. Men nu ska vi njuta. Punkt!

ARTIKELN HANDLAR OM