Madonna avslöjar: ”Jag dejtade Tupac”

NÖJE

Stjärnan i stor intervju med Howard Stern

1 av 5

Madonna dejtade rapparen Tupac Shakur tre år innan hans död.

Det bekräftar stjärnan nu i en intervju med Howard Stern.

– Han fick mig irriterad på livet, jag kände mig väldigt ”gangsta”, säger hon.

Det var under intervjun med radiojournalisten Howard Stern som världsstjärnan Madonna, 56, avslöjade sitt förhållande med rapparen Tupac Shakur, som mördades 1996. Sångerskan kom in på ämnet när Stern frågade henne om den kontroversiella intervjun med David Letterman från 1994, när hon fick mycket kritik för att ha sagt ”fuck” 14 gånger i amerikansk tv.

”Konstigt humör”

– Jag var arg och sa f-ordet mycket. Jag var på ett konstigt humör den dagen. Tupac Shakur och jag dejtade under den tiden och han fick mig irriterad på livet i allmänhet, så jag kände mig väldigt ”gangsta”, säger hon.

– Jag visste inte att du dejtat Tupac, det tror jag aldrig har varit allmänt känt, säger Howard Stern.

Ville ha barn

Men enligt Daily Mail så avslöjas det redan i den inofficiella biografin "Like an icon” av författaren Lucy O'Brien som kom ut 2007. Där hävdar O'Brien att sångerskan inte bara dejtade rapparen, utan också ville ha barn med honom.

Skådespelaren Rosie Perez berättade i tv-programmet The view att hon var den som förde ihop de två stjärnorna. Hon var nära vän med Tupac och när han var hennes dejt till Soul train-galan i Los Angeles 1993 visade Madonna intresse för rapparen.

– När jag sa till Tupac att hon var intresserad sa han ”hook that up”, så det gjorde jag, säger hon.

Det är oklart hur lång tid de två stjärnorna var tillsammans. Tupac sköts när han var på väg till en nattklubb i Las Vegas i september 1996. Mordet är fortfarande ouppklarat.

ARTIKELN HANDLAR OM

Madonna

Klick!