Klubben skärper säkerheten kring Pamela Anderson

avKarin Dofs

Efter brandincidenten i Stockholm: ”Hon kommer att vara på avspärrat område”

1 av 5 | Foto: PER-OLOF SÄNNÅS
På torsdagen tog sig en man in på Pamela Andersons hotell, bokade rummet bredvid stjärnan och satte eld på rummet. Han greps sedan naken och förvirrad av polis.

I kväll kommer Pamela Anderson till Sandviken.

Efter branddramat i går har nattklubben som ”Baywatch”-stjärnan gästar höjt säkerheten rejält.

– Pamela kommer att vara på ett avspärrat område, säger klubbägaren Shawn Afshari.

Pamela Anderson, 47, tar sikte mot Gästrikland.

I kväll ska hon svepa över röda mattan i Sandviken för att inviga nya nattklubben Allstar.

Efter gårdagens turbulens i Stockholm, då en naken 35-årig man tände eld på ett rum på Pamela Andersons hotel Berns, har klubben höjt säkerheten.

– Vi har höjt den rejält, vi har flera vakter och livvakter. Pamela kommer att vara på ett avspärrat område, hon kommer inte att vimla runt med besökarna men de kommer att kunna se henne på håll. Vi har bokat ett 20-tal vakter, säger klubbägaren Shawn Afshari

Klubbägaren Shawn Afshari fick loss Hollywood-besöket efter att han och hans kompanjon erbjöd sig att donera pengar till Pamelas djurrättsorganisation.

”En total röra”

Enligt en källa med insyn, som Nöjesbladet har varit i kontakt med, hade den 35-årige mannen bokat rum på samma våning som Anderson bodde på.

Hollywood-stjärnan hade under torsdagen gått in flera gånger i det rum där mannen hittades, bland annat för att sminka sin inför fotograferingar.

– Rummet var en total röra. Han hade rotat i väskor och möblerat om hela rummet. Det känns troligt att hans agerande var riktat mot henne och på grund av hennes närvaro, sa källan.