Nöje

Bobbi Kristina och Nick Gordon inte gifta

Av: 

Ann Edliden

NÖJE

Advokaten avslöjar lögnen

Bobbi Kristina Brown och Nick Gordon har aldrig varit gifta.

Det bekräftar nu Browns advokat.

– Bobbi Kristina är inte och har aldrig varit gift med Nick Gordon, säger han.

Whitney Houstons dotter Bobbi Kristina kämpar för sitt liv efter att ha hittats medvetslös i sitt badkar av Nick Gordon i helgen som gick. Flera källor uppgav att paret varit gifta sedan något år tillbaka och de har själva gjort uttalanden till TMZ som tyder på det.

Bobbi Kristinas pappa har dock förnekat att paret skulle ha gift sig och nu ser det ut som att han hade rätt hela tiden.

– För att korrigera tidigare rapporter; Bobbi Kristina är inte och har aldrig varit gift med Nick Gordon, säger advokat Christopher Brown till Access Hollywood.

Adopterades aldrig

Nick Gordon växte upp hos Whitney Houston, som dock aldrig adopterade honom officiellt, även om det enligt flera källor funnits planer på det. Därför orsakade hans och Bobbi Kristinas påstådda bröllop i januari förra året viss uppståndelse.

När det nu uppdagats att paret aldrig gift sig så kommer Gordon heller inte kunna göra anspråk på Houstons förmögenhet, som tillföll dottern Bobbi Kristina vid stjärnans bortgång 2012.

Bobbi Kristina rapporterades i går ha svarat positivt på läkarnas undersökningar och har nu enligt familjen flyttats till ett nytt sjukhus i Atlanta. Det nya sjukhuset är Emory University Hospital, som anses vara ett av de bästa när det gäller neurologiska problem.

ANNONS EXTERN LÄNK

Upptäck höstens nyheter från Carin Wester – handla hos Åhléns här

Åhléns

Publisert: