”Hon känner sig hotad av Amal”

avPaulina Bånge

Jolie vägrade låta Pitt åka på Clooneys bröllop

1 av 3 | Foto: ALL OVER PRESS
Paret på plats i Venedig strax innan bröllopet.

De är gifta med två av Hollywoods mest eftertraktade män – som dessutom råkar vara bästa vänner. Men det innebär inte att Angelina Jolie, 39, och Amal Clooney, 36, tycker om att hänga med varandra. Inte alls faktiskt.

Nu rapporterar amerikanska medier i stället att de båda powerbrunetterna hatar varandra.

– Angie känner sig hotad av Amal. De senaste åren har hon försökt att skapa en ny image, men i förhållande till Amal känner hon sig som en obildad utböling, säger en källa till tidningen Star.

I somras höjde många på ögonbrynen när Brad Pitt inte dök upp på ­George Clooneys­ påkostade bröllop i Italien. Nu kommer uppgifter om att Angelina Jolie vägrade låta maken åka.

– De var inbjudna och Brad lovade George att komma. Men Angelina ställde in resan i sista sekund. Hon ville få övertaget genom att dissa Amal, säger en källa till Star.

”Vill inte dela strålkastarljuset”

Enligt tidningen har konflikten mellan fruarna även lett till problem för George Clooneys och Brads Pitt vänskap. Angelina ska ha förbjudit Brad från att ha kontakt med George.

– Angie är väldigt osäker och egocentrisk. Det stör henne att Amal är allt hon inte är: utbildad, respekterad och i en maktposition i samhället, säger källan till Star.

Angelina ska även ha undvikit att dyka upp på samma evenemang som nyblivna fru Clooney.

– Hon vill inte dela strålkastarljuset med Amal, säger källan.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!