Därför lämnade Dee Omar hemliga mötet i ”Farmen”

´”ändes inte bra i hjärtat”

1 av 3 | Foto: TV4
Dee Omar i ”Farmen”.
NÖJE

Planer och pakter smids på löpande band i ”Farmen”.

Men i kvällens program blir ett hemligt möte för mycket för Dee Omar – som lämnar i protest.

– I mitt hjärta kändes det inte bra och min magkänsla sa att det inte var en bra idé, säger hon till Nöjesbladet.

I kvällens ”Farmen” återvände Helena Hedqvist till gården.

Men de andra farmarna var måttligt roade över hennes intåg på gården. Helena är ”bondtös” i rakt nedåtstigande led, förklarade deltagare oroligt i programmet och ser henne därmed som ett nytt, starkt hot.

Mitt i mjölkningen kallade därför storbonden Robert Lundström till hemligt möte. Robert ville veta hur de andra deltagarna ställer sig till gårdens nya gruppering, bestående av Helena Hedqvist, Robin Johansen och Stefan Eriksson.

Dee Omar kände sig direkt obekväm med hemlighetsmakeriet.

– Jag är jättebra vän med Robin och gillade Helena starkt, så jag supportrade inte det här mötet överhuvudtaget, säger Dee Omar till Nöjesbladet.

Lämnade mötet

Hon förklarar att mötet gick ut på att få bort nykomlingarna och hålla ursprungsfarmarna kvar.

– Jag höll inte med om det som sades. Det slösade bara på min tid. Det var inte för mig. Jag kände att jag hellre ville spendera tid med Robin och Helena än med de som satt i mötet. Och veckan innan blev jag grovt mobbad av dem, och helt plötsligt skulle man låtsas att vi var bästa vänner. Det kändes inte alls autentiskt överhuvudtaget. I mitt hjärta kändes det inte bra och min magkänsla sa att det inte var en bra idé.

Hon valde därför att lämna mötet. I programmet får tittarna se hur hon lämnar rummet för att gå på toaletten. När hon inte kommer tillbaka blir Jean-Pierre Marques orolig att hon gått och spridit information från mötet vidare till Helena, Stefan och Robin.

– Jag pratade inte med dem om mötet överhuvudtaget. Jag gick på toa, men jag kom inte tillbaka heller. Det var ju en ursäkt, för jag ville inte komma tillbaka, säger Dee Omar med ett skratt.

”Jag mådde väldigt dåligt ett bra tag”

Förra veckans avsnitt av ”Farmen” väckte tittarnas ilska. Många reagerade mot bråken i programmet och menade att det hela urartat till mobbning-tv. Och det var just Dee Omar som drabbades hårdast.

– Jag tittade inte den veckan som kallades mobbningsveckan, för jag kunde inte. På söndagen kollade jag allt på en gång, säger hon och fortsätter:

– Det folket får se är 20 minuter av 24 timmar. Det var värre än så. Det var en tuff period. Jag mådde väldigt, väldigt dåligt ett bra tag. Men jag har lärt mig extremt mycket om mig själv efter programmets gång och nu är det jättemycket kärlek som jag får från svenska folket. Jag har fått så sjukt mycket stöd. Där och då var det inte kul, väldigt ensamt och jobbigt, säger hon och tystnar.

Vad har du lärt dig om dig själv?

– Jag har tålamod som jag aldrig trott att jag haft tidigare. Jag är inte arg på någon eller känner agg överhuvudtaget. Att någon kan göra mig så illa, utan att jag känner ilska eller hat mot dem – det trodde jag aldrig om mig själv. Jag har vuxit extremt mycket som människa.

Kan du ångra att du var med?

– Nej, nej. Fy fan vad bra att jag var med. Man får lära sig så mycket om sig själv. Jag jobbar som föreläsare och människokännare och man går in och tror att man kan så mycket om sig själv och olika personlighetstyper, men vill du lära dig människovetenskap så ska du gå till ”Farmen”! Där får du en crash course!

”Farmen” sänds måndag till torsdag klockan 19.30 samt söndagar klockan 20.00 i TV4.

Här är alla vinnare av ”Farmen” – känner du igen dem? 00:34
ARTIKELN HANDLAR OM

Farmen