Stjärnans sexattack mot ex-chefen i bisarr video

Stjärnan tror att en Hollywood-sekt försöker mörda honom – nu går han till Youtube-attack

Han har sett till att mediemogulen Rupert Murdoch tjänat multum – utan att någonsin få ett tack.

Nu tar skådespelaren Randy Quaid en mycket märklig revansch.

I ett Youtube-klipp säger han åt sin fru att ta på sig en Murdoch-mask. Sedan låtsas han ha sex med henne.

– Vi har tvingats genomlida ett helvete. Ett helvete av bibliska proportioner.

Det säger den skäggprydde skådisen Randy Quaid, 64, i en riktigt skum film på Youtube. I filmen slänger Quaid ur sig anklagelser till höger och vänster. Bakom honom sitter hans fru, ex-modellen Evi Quaid, endast iklädd en bikini.

Obscena gester

I videon uppger Quaid att han genom sin medverkan i filmerna ”Indepence day” och ”Christmas vacation” hjälpte företagen News Corporation och Warner Brothers tjäna över åtta miljarder kronor.

Men 64-åringen är missnöjd med hur han behandlats efter succérna. I filmen räknar han upp en rad trista saker som ska ha hänt:
En hög mediechef anklagas för att ha stulit hans hus och News Corporation-tidningen New York Post ska ha smutskastat honom grovt. Som om detta inte vore nog har Randy och hans fru Evi blivit gripna flera gånger på felaktiga grunder, enligt honom själv. 

Men allra mest upprörd verkar Randy Quaid vara över att inte ha fått något tack från Rupert Murdoch för sina insatser i de klassiska filmerna.

– If you wanna fuck me, well I'm gonna fuck you, säger han i ett utfall som inte riktigt låter sig översättas.

Sedan ber han sin hustru att ta på sig en mask föreställande Murdoch. Därefter låtsas han ha sex med henne.

”Hotas till livet - av hemlig sekt”

Videoklippet är bara det senaste in en rad märkliga Youtube-inlägg som paret har levererat den senaste tiden. De bor numera i Kanada, dit de flydde efter att ha hamnat på kant med rättvisan i USA.

Problemen började hopa sig för Randy, som spelar hjälten Russell Casse i ”Independece day”, 2008. Då fick han nästan 700 000 kronor i böter efter att han fysiskt och psykiskt kränkt sina skådespelar-kollegor i en scenproduktion.

Året efter anklagades paret Quaid för att ha smitit från en hotellnota på över 80 000 kronor. 2010 greps makarna för att utan tillåtelse ha bott i ett gästhus till en fastighet som de tidigare ägt. I stället för att medverka i rättegången flydde de från USA och tog sig till Kanada.
Där ansökte de om flyktingstatus, eftersom de fruktade för sitt liv i hemlandet. Orsaken? Paret hävdar att en hemlig sekt vid namn ”Hollywood star whackers” är ute efter att döda dem.

Efter att de flydde från USA har parets pass återkallats. Det gillar de inte. Faktum är att de vill ha sina pass tillbaka så gärna att de stämt utrikesministern John Kerry för att få beslutet upphävt.

Hur det blir med den saken står skrivet riktigt högt upp i stjärnorna.

Publisert: