”Bonde söker fru”-paret väntar en son till

TV4-paret: ”Ja, så kan det gå ibland”

1 av 3 | Foto: PRIVAT
Fredrik Holm och Therese Hall tillsammans med sönerna Algot och Olle.
NÖJE

De föll pladask för varandra i ”Bonde söker fru”.

Nu väntar Fredrik Holm och Therese Hall sitt tredje barn.

– Ja så kan det gå ibland, säger Fredrik och skrattar.

De träffades i TV4:s kärlekssåpa 2011, och har sedan dess fått sönerna Algot, 4, och Olle, 2.

Nu väntar Fredrik Holm, 29, och Therese Hall, 29, ytterligare tillskott till familjen, avslöjar Therese på sin blogg.

För Nöjesbladet berättar paret att de väntar en tredje son i slutet av april.

– Ja, det kan gå så ibland, alla är tre väl mer eller mindre oplanerade, de är ju inte mindre önskade för det. Vi kör med ungefär två års mellanrum, det har varit ett vinnande koncept hittills. Men en flicka verkar onödigt, nu behöver man inte byta kläder och annat, säger Fredrik Holm och skrattar över telefon medan han och Algot matar kossorna på gården.

Samtidigt har Therese precis lagt Olle inne i boningshuset, och själv hunnit äta lite lunch efter att barnen fått mat.

– Paniken brukar komma en månad innan förlossningsdatumet, när det börjar bli verklighet. Nu känns det lugnt, säger hon.

”Lite tyngre den här gången”

De har nyligen varit på ultraljud och allt ser bra ut. För Therese känns kroppen lite extra mör.

– Jag har varit ganska förskonad tidigare, denna gången har det varit lite tyngre. Men det är ju tredje gången, magmusklerna som ska stödja hållningen och ryggen har inte riktigt hunnit arbeta upp sig igen. Men det är småsaker, det brukar reda upp sig, säger hon.

Det är en tidig fråga, men skulle det kunna bli fler barn?

– Jag tror att vi känner oss ganska färdiga efter denna, men det är svårt att intala sig själv att aldrig få ha en liten bebis igen, säger Therese.

Enligt Fredrik har de diskuterat det lite löst.

– Det är sånt som händer mer eller mindre. Jag har någon gång i tv sagt 15 barn, men jag börjar ändra mig lite. Jag vet inte om det blir fler, vi får känna av hur det går med tre, säger Fredrik.

”Tidigare deltagare har reagerat”

De har följt ”Bonde söker fru” ”mer eller mindre slaviskt” under hösten. De har reagerat på den turbulenta säsongen.

– Det hände mycket i år kan jag tycka, det valdes långt före det var val, folk åkte hem och byttes ut. Det var svartsjukedrama på ett helt annat sätt än vårt år, och hon Sigrid skickade hem allihop. Och produktionen la väldigt mycket fokus på den där kärleksnatten, säger Fredrik.

Therese har utvecklat sin kritik i ett blogginlägg. Hon önskar att programmet går tillbaka till idyllen som varit ett kännetecken tidigare.

– Det som händer under inspelningen händer ju, men det tappar charmen när det bara blir konflikter helt i onödan. Det blir tramsigt. Alla är vuxna människor som vet vad de ger sig in i och får stå för vad de säger och gör. Jag har uppfattat att vi är ganska många tidigare deltagare som reagerat och backar produktionen, säger hon.

På deras egen gård spirar dock idyllen, Fredrik planerar nu för att bygga ut gården.

– Det lunkar på stillsamt, vilket är ganska skönt. Händer det för mycket är det ofta åt det negativa hållet, så vi är glada, säger Fredrik.