Rusning till biljetter till Melodifestivalen

1 av 3 | Foto: Fredrik Sandberg/TT / TT NYHETSBYRÅN
NÖJE

Idag släpptes biljetterna till Melodifestivalen 2018.

Enligt Kristianstadsbladet sålde biljetterna till finalen slut på 20 minuter.

– Det har varit ett enormt stort tryck på biljetterna till Melodifestivalen, skriver Kim Halling, pr-ansvarig på Live Nation.

Idag släpptes biljetterna till Melodifestivalen 2018. Enligt Kristianstadsbladet sålde biljetterna till den direktsända finalen slut på bara 20 minuter.

– Det har varit ett enormt stort tryck på biljetterna till Melodifestivalen ända sedan släppet kl 9.00 i morse. Återigen en bekräftelse på hur stort intresset att uppleva Melodifestivalen live på plats i arenan är, vilket förstås är jättekul! skriver Kim Halling, pr-ansvarig på Live Nation, i ett mail till Nöjesbladet.

Fåtal platser kvar

Några exakta siffror på försäljningen vill de inte ge ut, men i samtliga delstäder har biljetterna gått åt snabbt.

– Det vi kan säga är att det har varit mycket stor efterfrågan på biljetter i samtliga turnéstäder. I Kristianstad, som står värd för Melodifestivalen för allra första gången, så finns det endast ett fåtal platser kvar till själva tv-sändningen, skriver Kim Halling.

Delfinalerna drar igång den 3 februari i Karlstad. Den stora finalen sänds som vanligt i Stockholm den 10 mars i Friends arena. För att se alla tävlingar och delstäder läs här.

ARTIKELN HANDLAR OM