Samirs pappa: Ta bort videon, annars kommer jag inte

avAgnes Aronsson

1 av 2

Samir Badrans ”nakenvideo” har blivit en snackis under dagen.

Nu är videon bortplockad från Instagram – på pappans begäran.

– Om han tycker om mig så borde han inte skämma ut mig, säger Ahmad Badran.

I kväll dansar Samir Badran, 26, i ”Let’s dance” – och har förhoppningsvis lite mer kläder på sig än han hade i videon som publicerades på Instagram under gårdagen. Då filmades han av danskonkurrenten Stina Wollter, 52, endast iklädd en strumpa på sitt kön, efter att ha gjort en spraytan och kört dansrepetitionen naken. Pappa Ahmad Badran, 57, blev allt annat än glad när han upptäckte videon, och ringde då ett ilsket samtal till Samir.

– Han är helt galen och har alltid varit sån. Han lyssnar inte. Vi tycker inte om det här. Jag sa till honom att ”tar du inte bort den där från Instagram så kommer jag inte upp till Stockholm för ”Let’s dance””, säger Ahmad Badran till Nöjesbladet.

– Jag tycker att det är skämmigt, han skämmer ut oss.

Samir tillägnar kvällens dans till honom, avslöjar Ahmad Badran, men han tycker inte att det känns riktigt lika speciellt efter ”nakenvideon”.

Känner du dig besviken?

– Litegrann, det gör jag. Det är en sån fin grej just i dag – dansen skulle han tillägna mig och så gick han ut med den där videon, säger han.

– Om han tycker om mig såpass mycket så borde han inte skämma ut mig helt enkelt, säger han.

”Blir glad efter dansen”

När Nöjesbladet pratar med Ahmad sitter han trots dagens uppståndelse på tåget från hemstaden Linköping mot Stockholm och ”Let’s dance”. På hans begäran är videon bortplockad av Samir.

– Jag gör det för hans skull, för min del spelar det inte så stor roll, säger Samir Badran.

Han visste att pappan skulle bli arg, men han ville ändå stödja Stina Wollters filosofi att våga vara sig själv, berättar han.

– Han kommer glömma det där efter att jag har dansat i kväll. Den är jättefin. Vi har tränat i en och en halv vecka på den här dansen för att dansa bara för honom. Då kanske han förlåter mig. När vi har dansat den dansen så tror jag verkligen att han borde bli glad igen, säger Samir Badran.

ARTIKELN HANDLAR OM