Exets attack mot Brooklyn Beckham

”Har en ny tjej varje månad”

Av: Rasmus Karlsson

Publicerad:
Lexy Panterra.
Foto: Jordan Strauss / AP
Lexy Panterra.

Kändissonen Brooklyn Beckham har förlovat sig med skådespelaren Nicola Peltz.

Nu går hans ex-flickvän Lexy Panterra till attack.

– Han är väldigt ung och alldeles för omogen, säger hon till The Sun.

Det var nyligen som David Beckham, 45, och Victoria Beckhams, 46, son Brooklyn Beckham, 21, avslöjade att han och flickvännen Nicola Peltz, 25, hade förlovat sig.

”Jag är världens lyckligaste man”, skrev han bland annat på Instagram.

”Förvirrad när jag hörde att han förlovat sig”

Men det är inte alla som är lika lyckliga som Brooklyn. Hans ex-flickvän Lexy Panterra, 31, gillar inte förlovningen och går nu ut till attack.

– Jag var ganska chockad och förvirrad när jag hörde att han hade förlovat sig. Det är inte något som någon förväntade sig och ärligt talat är Brooklyn inte redo för det här. Han är väldigt ung och alldeles för omogen, säger hon enligt The Sun.

Foto: AP
Brooklyn Beckham och Nicola Peltz.

Panterra och Beckham dejtade under en kortare period 2018.

– Jag vet inte varför han blir kär hela tiden. Det finns ingen stabilitet i hans förhållanden. Han har en ny tjej varje månad, så det är förvånande att han gör det här, säger hon.

”Åldersgapet var en stor sak”

Panterra menar också att de aldrig pratade om att förlova sig under sin tid tillsammans, men hon medgav också att hon aldrig skulle ha övervägt att gifta sig med honom.

– Det var en relation som jag aldrig kunde ta på allvar. Åldersgapet var en stor sak. Du kunde säga direkt att han var lite omogen. Han var allt du kunde föreställa dig att en ung vuxen skulle vara, ibland lite mer. Man blir bara trött.

Publicerad:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN