Chrissy Teigen och John Legend väntar barn

Visar magen i musikvideo

Chrissy Teigen och John Legend.
Chrissy Teigen och John Legend.

Supermodellen Chrissy Teigen och artisten John Legend väntar sitt tredje barn.

Det är i musikvideon till låten ”Wild” som paret håller om hennes gravidmage.

– Herregud!, säger Chrissy Teigen på Instagram.

Chrissy Teigen, 34, och John Legend, 41, ska bli föräldrar för tredje gången, det rapporterar bland andra Us weekly.

Det är i musikvideon till John Legends låt ”Wild” som de avslöjar babylyckan, enligt uppgifter. Paret står och håller om varandra på stranden, och i slutet av videon visar Chrissy Teigen upp sin mage som John Legend lägger sina händer om.

Håller om hennes mage på natten

”All of me”-artisten och den tidigare Sports Illustrated-modellen gifte sig 2013 i Italien. Tillsammans har de dottern Luna, 4, och sonen Miles, 2, som nu ska få ett litet syskon.

Chrissy Teigen och John Legend.
Chrissy Teigen och John Legend.

Redan innan sonen Miles var född diskuterade de eventuellt ett tredje barn. I en tidigare intervju med Us weekly 2018 berättade Teigen att hon var redo för fler barn men samtidigt inte.

– Jag vill bara ha massa bebisar, men sen tänker jag att jag kanske verkligen vill leva mitt liv fullt ut som 30-plusåring och inte bara vara gravid under hela den tiden, sa hon då.

Hon berättade även att hennes man är väldigt barnkär.

– Jag har en man som verkligen älskar hela upplevelsen. Han håller om min mage på natten, sjunger för den, vill vara där för mig. Jag är verkligen lyckligt lottad för vissa män ser en som ett objekt, har jag hört, så jag har varit rädd och skulle aldrig låta det hända mig. Och det har det inte gjort och det är jättebra!, sa hon då till tidningen.

”Herregud”

Några timmar senare har Chrissy Teigen filmat sig själv i spegeln där magen syns igen. Hon skrattar och säger ”Herregud” i klippet på hennes Instagram story som även finns på Twitter.

Publisert:

LÄS VIDARE