Programledaren hoppar av efter misstänkt misshandel

Caroline Flack greps av polis i sitt hem – tennisstjärnan Lewis Burton fick föras till sjukhus

Hon greps av polis misstänkt för att ha misshandlat sin pojkvän.

Den brittiska tv-profilen Caroline Flack nekar till brott – men väljer att hoppa av från uppdraget som programledare för ”Love island”.

– För att inte avleda uppmärksamheten från den kommande säsongen känner jag att det bästa jag kan göra är att hoppa av, säger hon till The Sun.

Hon greps av polis i sitt hem natten mellan onsdag och torsdag förra veckan. Enligt Daily Star har Caroline Flack, 40, av åklagare formellt anklagats för brott, misstänkt för att ha misshandlat sin sambo, tennisspelaren Lewis Burton, 27.

Ett ögonvittne berättar för Daily Star att sex polisbilar kommit till Flacks och Burtons adress tidigt på torsdagsmorgonen och att Burton på väg ut ur hemmet ropat:

– Jag var normal tills jag träffade henne.

Burton fördes till sjukhus i ambulans, men kunde snart släppas utan allvarliga skador.

– En man skadades, men det tycks inte ha varit allvarligt. En kvinna greps på platsen misstänkt för tillfogande av kroppsskada, sa en polistalesperson i samband med gripandet.

Vill rentvå sig

Nu har Flack valt att hoppa av som programledare för den kommande säsongen av kärlekssåpan ”Love island”, succéprogrammet som hon har lett i fem uppmärksammade säsonger.

En källa säger till The Sun att Caroline Flack hoppat av för att fokusera på att rentvå sig själv.

– Hon är fast besluten att rentvå sig. ”Love island” har varit hennes värld så givetvis är det här ett hårt slag, säger källan.

Caroline Flack säger själv till samma tidning:

– ”Love island” har varit hela min värld de senaste fem åren. Det är den bästa showen på tv. För att inte avleda uppmärksamheten från den kommande säsongen känner jag att det bästa jag kan göra är att hoppa av.

Caroline Flack är en av Storbritanniens mest uppmärksammade tv-profiler. Hon har tidigare varit programledare för talangsåpan ”X Factor” och seriens eftersnack-program ”Xtra factor”. 2014 vann hon ”Strictly come dancing”, den brittiska förlagan till ”Let’s dance”.

”Saker har inte gått till väga som det rapporterats”

På Instagram skriver hon också om avhoppet:

”Det har förekommit en mängd medierapporter och anklagelser beträffande mitt privatliv. Trots att saker inte gått till väga som det har rapporterats kommer jag hänge mig åt att samarbeta med myndigheterna och jag kan inte kommentera vidare angående detta förrän den juridiska processen är avslutad”.

I ett inlägg på sin Instagram story skriver Caroline Flack också att hon älskar sin pojkvän:

”Jag har aldrig mötts av så mycket vänlighet och kärlek i hela mitt liv. Inte bara från vänner och familj, men också från fullständiga främlingar som skickar meddelanden om med erbjudande om hjälp och förståelse, ni ska veta att jag ser dem. Och min pojkvän Lewis, jag älskar dig”, skriver hon i inlägget.

Publisert:

LÄS VIDARE