Malin Stenbäck lämnar ”Love Island”

Flyger hem från TV4-inspelningarna

Malin Stenbäck lämnar inspelningarna av ”Love Island Sverige”.

Programledaren, som är höggravid, flyger hem från Grekland tidigare än planerat.

– Av olika anledningar åker jag hem lite tidigare än planerat. Men allt är bra både med mig och bebis, säger Malin Stenbäck i ett pressmeddelande.

Malin Stenbäck, 32, flyger hem från inspelningarna på den grekiska ön Korfu i dag.

Programledaren väntar sitt första barn tillsammans med pojkvännen Petter Molund, 37.

– Tidsmässigt var inte detta planerat, men vi är superglada över att Malin guidat Love Island-tittarna så här långt och nu skickar vi all kärlek till henne och Petter och deras lilla bebis som är på väg, säger Lotta Edvardsson, exekutiv producent, i ett pressmeddelande.

Under vistelsen på Korfu har Stenbäck haft med sig både kärleken Peter Molund och en barnmorska, som skulle säkerställa hennes medverkan i programmet.

Malin Stenbäck.
Malin Stenbäck.

Har en krisplan

Nöjesbladet har tidigare kunnat rapportera att TV4 haft en krisplan redo om Malin Stenbäck trots det skulle behöva lämna inspelningarna. Vad krisplanen innebär har kanalen inte avslöjat.

– Som jag tidigare sagt så har vi en oerhört spännande plan för hur allt ska lösa sig och nu kommer helt enkelt den överraskning som vi lovat våra tittare lite tidigare än vad som först var planerat – och man älskar ju överraskningar, säger Lotta Edvardsson.

”Efterlängtat”

I slutet av april avslöjade Malin Stenbäck att hon och pojkvännen väntar barn.

– Det känns helt fantastiskt. Det är efterlängtat, men också överraskande. Vi har hört att det ska ta lång tid och tänkte att det dröjer väl när man väl börjar försöka, men det gjorde det inte, sa hon då.

”Love Island Sverige” sänds på TV4 play klockan 19.00 varje dag.


PODD: Älskade hatade dokusåpa

I podden ”Världens bästa tv” pratar vi om dokusåpor. Hur ser framtiden ut?

Lyssna:  iPhone  Acast  Spotify

Eller ⬇️ klicka på PLAY-knappen

Publisert:

LÄS VIDARE