TV4

TV4 avbryter inspelningen av ”Fångarna på fortet”

Av: 

Alex Hartelius

NÖJE

Efter en stormvarning har TV4 beslutat att skjuta upp inspelningen av ”Fångarna på fortet”.

Enligt Expressen kommer beslutet att drabba tolv deltagare när man flyttar fram två program.

– De deltagare som skulle tävlat i fredagens program är informerade, säger Jonathan Nordin, exekutiv producent på TV4, till tidningen.

Under fredagen väntas en storm dra in över Fort Boyard-området. På grund av detta väljer TV4 att skjuta upp inspelningen av ”Fångarna på fortet”. Det skriver Expressen.

– Det drar in en kraftig atlant-storm mot Fouras-området. Fortet är stabilt nog för att stå emot oväder men den typ av storm som nu kommer in är på den nivån att franska säkerhetsteamet har beslutat att avbryta inspelningarna. Det beror främst på att vi inte på ett säkert sätt kan genomföra transporter och vi vågar inte riskera något utan säkerheten går först, säger Jonathan Nordin, exekutiv producent på TV4, till tidningen.

”Följer noggrant väderläget”

I nuläget beräknas stormvarningen drabba inspelningen av två program och tolv av säsongens deltagare, men det skulle också kunna drabba fler program och deltagare beroende på vädersituationen.

– De deltagare som skulle tävlat i fredagens program är informerade och vi jobbar just nu på en krisplan. Vårt franska säkerhetsteam följer noggrant väderläget och vi inväntar vidare information från dem innan vi kan ta definitivt beslut på hur går vidare.

Värvat Suzanne Reuter

För två dagar sedan avslöjade Nöjesbladet att Suzanne Reuter värvats för rollen som ”Madame Fouras” i nya säsongen av programmet.

Tidigare har rollen som den klassiska gåtställaren bara porträtterats av män. Rollen som Fader Fouras spelades senast av Rickard Wolff som gick bort i lungemfysem i november 2017.

– Vi är såklart mycket stolta över att en av Sveriges mest meriterade och folkkära skådespelerskor nu kliver in i den historiska rollen. Inspelningarna pågår just nu ute på Fort Boyard och vi är mycket förväntansfulla över att i höst få visa svenska folket den nya gåtställarens karaktär och Suzanne har redan imponerat stort, sa Jonathan Nordin då.

ANNONS

Muminmuggen ABC finns nu äntligen i lager! Du beställer den hos Cervera.

Extern länk från Cervera

Köp här!

Publisert:

Aftonbladet

/

Nöje

/

TV4

LÄS VIDARE

Mellostjärna blev allvarligt skadad

ÄMNEN I ARTIKELN

TV4

Suzanne Reuter

Fångarna på fortet

Rikard Wolff