Katy Perry

Katy Perry anklagas för nunnas död

”Hon har blod på sina händer”

Av: 

Alex Hartelius

NÖJE

Förra året dog nunnan Catherine Rose Holzman under en domstolsförhandling mot Katy Perry.

Nunnan Rita Callanan anklagar nu världsstjärnan för bästa vännens död.

– Hon har blod på sina händer, säger hon till Page six.

2015 meddelade världsstjärnan Katy Perry, 34, att hon ville köpa ett kloster för 14,5 miljoner dollar. Det resulterade i en fastighetstvist med nunnorna Catherine Rose Holzman, 89, och Rita Callanan, 81, som bodde i klostret till 2011 och som inte ville se Perry som köpare.

I november 2017 dömde en domstol till popstjärnans fördel och Katy Perry gick vinnande ur striden. Hon fick då 12,6 miljoner kronor i rättegångskostnader och kunde flytta in i fastigheten.

Men nunnorna var inte glada över beslutet och dispyten fortsatte. Det hela slutade dessvärre i en tragedi när Catherine Rose Holzman dog efter att ha kollapsat i en rättssal förra året.

”Blod på sina händer”

Rita Callanan anklagar nu Katy Perry för vännens död. I en intervju med Page six hävdar Callannan att det sista som Catherine Rose Holzman sa innan sin död var: ”Katy Perry, snälla sluta”. Callanan säger även att världsstjärnan har ”Blod på sina händer”.

– Jag gillar verkligen inte Katy Perry och jag är säker på att hon inte gillar mig, säger hon till tidningen.

Enligt tidigare uppgifter ska nunnorna inte känt sig bekväma med att popstjärnan skulle flytta in på grund av sin ”suggestiva” livsstil och avslöjande klädsel. I stället ville man sälja klostret till krögaren Dana Hollister, som planerade att göra om det till ett 60-rum stort hotell med en restaurang och bar.

ANNONS

Baddräkter och bikinis med hög midja och shapingeffekt i fina färger till bra priser!

Extern länk från Ellos

Gå till butiken

Publisert:

Aftonbladet

/

Nöje

/

Katy Perry

LÄS VIDARE

Här är värsta skandalerna i ”Vänner”

ÄMNEN I ARTIKELN

Katy Perry