Sanna Nielsen

Sanna Nielsen efter hårda julkritiken: ”Blev för mycket"

Berättar om alla reaktioner: Tog med mig kärleken istället för hatet

Av: 

Andreas Hansson

Jakob Meijer

NÖJE

Årets julvärd Sanna Nielsen är redo för lördagens direktsändning.

Men förberedelserna har kantats av en del motgångar och kritik.

– Det blev svårt att inte ta åt mig, säger hon.

Sanna Nielsen, 32, har inte haft den optimala uppladdningen inför julafton. Redan i samband med att hon presenterades som julvärd, i början av november, fick hon motta hån och kritik för sitt röda läppstift och tröjval, i det här fallet en naturfärgad axellös ylletröja.

– Jag är ju egentligen ganska van vid att folk tycker och tänker mycket och har lärt mig under åren att inte ta åt mig, men det är klart att den här gången blev det för mycket, skriver Sanna Nielsen i ett mejl.

På grund av stränga order om att vila rösten görs inga intervjuer så här nära inpå julafton.

Sanna Nielsen medger att det var svårt att inte ta åt sig av kritiken och därför valde hon att säga ifrån en gång för alla på sin officiella blogg.

– Jag ville inte att alla de barn och unga som jag vet går in på mina sociala medier, som dessutom blir mobbade dagligen i skolan, skulle tro att jag tolererade det här beteendet av vuxna människor. Även om det var många som skrev hemska kommentarer så var det desto fler som spred kärlek och det var det jag tog med mig efter den händelsen.

Vilar rösten

Som om det inte vore nog med näthatet, bara med en vecka kvar till julafton drog Sanna Nielsen på sig en jobbig förkylning.

– Rösten finns där, men den vilar just nu. Jag känner ju som tur är min röst väl vid det här laget och vet vad som gäller fram till lördag, kommenterar Sanna Nielsen som trots allt inte är orolig.

Hur laddar du inför sändningen?

– Just på självaste julafton kommer jag nog hinna med en långfrukost hemma, faktiskt. Hoppas på en skinksmörgås innan jag åker till SVT. Jag kommer nog gå igenom manuset en massa gånger, gå igenom väskan så att allt är med, med kläder, skor, smycken och spel.

– Men det kommer förmodligen sluta med att jag inte hinner med någon långfrukost och någon får åka tillbaka till hemmet och hämta något som jag har glömt. Vore så typiskt mig.

ANNONS

Just nu upp till 70% rabatt! Flyttrea på mode, inredning, skönhet och barnkläder.

Extern länk från Åhléns

Shoppa här!

Publisert:

Aftonbladet

/

Nöje

/

Sanna Nielsen

ÄMNEN I ARTIKELN

Sanna Nielsen

SVT:s julvärdar

Jul