Piers Morgan rasar mot tv-profilen: ”Den absolut värsta”

Piers Morgan rasar på tv-kollegan.
Piers Morgan rasar på tv-kollegan.

Den före detta ”Good Morning Britain”-profilen Piers Morgan rasar mot den forna kollegan David Walliams.

Detta efter att tv-profilen hade gillat elaka inlägg om honom på sociala medier.

”Den absolut värsta”, skriver Morgan om honom på Twitter.

Några likes på sociala medier har fått Piers Morgan, 56, före detta programledare för ”Good Morning Britain”, att gå i taket. Han menar att kända personer, som annars är trevliga när de träffar honom, gillar elaka inlägg om honom på sociala medier.

Under en och samma kväll twittrade programledaren och den före detta ”Britain’s Got talent”-jurymedlemmen fem gånger om ämnet.

”Alltid fascinerande att se kända personer som jag känner ganska bra gilla elaka tweets om mig. Antagligen i tron om att de kan göra det i hemlighet utan att jag märker det”, skriver han.

David Walliams.
David Walliams.

”Avslöjar sanna, dubbla, färger”

En som varit i Morgans skottsikte är hans forna ”Britain’s Got Talent”-kollega David Walliams, 49. När en av hans twitterföljare skrev att Williams var ”den främst skyldige” svarade Morgan att tv-profilen var ”den absolut värsta”.

”De ber mig att vara med i deras podcast (för att få dragning) eller något, och säger hur fantastisk jag är… sen upptäcker jag hur de gillar elaka tweets om mig, vilket avslöjar deras sanna, dubbla, färger”, skriver han lite senare på kvällen.

Redan förra året bröt Morgan kontakten med Walliams. Detta efter att han redan då gillat nedvärderande tweets om honom.

– Han är den typen av människa som säger en sak till ditt ansikte och sedan pratar skit om dig bakom din rygg, sa han under den tiden till Mirror.


Rockbjörnen
Publisert:

LÄS VIDARE