Kourtney Kardashian: Därför slutar jag i ”Keeping up with the Kardashians”

Kourtney Kardashian förklarar nu sitt beslut att sluta medverka i ”Keeping up with the Kardashians”.

Realitystjärnan säger det blev en ohälsosam miljö för henne.

– Att hitta balansen mellan privata ögonblick och att vara med i en realityserie är svårt, säger hon i en intervju med Vouge Arabia.

Det var i mars tidigare i år som Kourtney Kardashian, 41, bekräftade i en kommentar på Twitter efter många spekulationer att hon slutat filma succéserien ”Keeping up the Kardashian”.

Det är däremot oklart om hon slutar för gott, tar en paus, eller bara begränsar sin medverkan.

Kourtney Kardashian.
Kourtney Kardashian.

”Inte tillfredställd”

I en ny intervju med Vouge Arabia öppnar realitystjärnan upp om beslutet.

– Jag har filmat showen utan avbrott i 14 år. Jag kände mig inte tillfredställd och det blev en ohälsosam miljö för mig att fortsätta låta det ockupera så mycket av mitt liv som det gjorde.

”Följer min lycka”

Hon kommenterar samtidigt också kritiken hon har fått om att hon är den av systrarna Kardashian som jobbar minst.

”Keeping up with the Kardashians” hade premiär 2007. På bilden från 2009 (från vänster) Kim Kardashian, Khloé Kardashian och Kourtney Kardashia.
”Keeping up with the Kardashians” hade premiär 2007. På bilden från 2009 (från vänster) Kim Kardashian, Khloé Kardashian och Kourtney Kardashia.

– Privatliv är något jag har kommit att sätta värde för och att hitta balansen mellan privata ögonblick och att vara med i en realityserie är svårt. Folk har en missuppfattning om att jag inte vill arbeta, vilket inte är sant. Jag följer min lycka och lägger min energi på det som gör mig lycklig.

”Keeping up with the Kardashians” blev genast en succé när den fick premiär 2007 och har hittills sänts i 18 säsonger. Realityserien har gjort familjen Kardashian, med bland andra systrarna Kim Kardashian, Kylie Jenner, Khloé Kardashian, Kourtney Kardashian och Kendall Jenner, till världsstjärnor.

Publisert:

LÄS VIDARE