Publicerad:
Uppdaterad:

Petra Medes hån mot Paolo Roberto

Mitt i direktsändning: ”Det är första gången”

Av: Rasmus Karlsson

Publicerad:
Uppdaterad:

Petra Mede inledde årets Kristallen med att håna Paolo Roberto.

– Man har frågat om det är första gången jag leder den här galan. Då har jag svarat precis som Paolo Roberto gjorde: Ja, jag lovar, det är första gången, sa hon i sändningen.

Piken har väckt reaktioner.

Den tidigare TV4-profilen Paolo Roberto, 51, sparkades tidigare i år från TV4 efter att ha köpt sex. I en intervju med tv-kanalen talade han sedan ut och menade att det var första gången han hade gjort det.

Petra Mede dissade Paolo Roberto under Kristallengalan.
Foto: Jessica Gow / TT NYHETSBYRÅN
Petra Mede dissade Paolo Roberto under Kristallengalan.

– Det är det absolut smutsigaste, absolut vidrigaste man kan göra egentligen mot en annan människa. Det är det här självskadebeteendet som jag alltid har haft i mitt liv. Som grundar sig i övergrepp som jag blev utsatt för när jag var liten, sa han då.

”Då har jag svarat precis som Paolo Roberto”

När årets Kristallen gick av stapeln inledde programledare Petra Mede, 50, med att håna Paolo Roberto i sändningen.

– Jag har fått en del frågor inför den här galan. De flesta har handlat om mig och man har frågat om det är första gången jag leder den här galan. Då har jag svarat precis som Paolo Roberto gjorde: Ja, jag lovar, det är första gången, sa Petra Mede.

Medes hån väckte reaktioner i bland annat Aftonbladets livechatt. Vissa förfasades över det humoristiska tilltaget och vissa hyllade programledaren.

Aftonbladet har sökt Petra Mede via TV4:s presskontakt.

Publicerad:

LÄS VIDARE

Publicerad: