Penny Parnevik till sjukhus: ”Aldrig känt sådan smärta”

Skriver på Instagram om händelsen

Av: Alex Hartelius

Publicerad:

Höggravida Penny Parnevik trodde att vattnet hade gått och hon åkte in till sjukhus.

Efter att ha lämnat sjukhuset behövde hon åka in igen på grund av kraftiga blödningar.

”Jag har aldrig känt sån smärta i mitt liv tidigare, jag blir så nervös över att faktiskt föda”, skriver Penny Parnevik på sin Instagram story, enligt Hänt.

Penny Parnevik, 22, och Douglas Murray, 39, väntas bli föräldrar i augusti. På Instastory delar nu Penny med sig om en otäck upplevelse när hon trodde att vattnet hade gått.

”Jag trodde att mitt vatten gick så jag åkte in till sjukhuset. Senare på dagen hade jag väldigt kraftiga blödningar så jag behövde åka in igen. Jag har aldrig känt sån smärta i mitt liv tidigare, jag blir så nervös över att faktiskt föda”, skriver Penny Parnevik på sin Instagram story”, skrev Penny Parnevik på Instagram Story, enligt Hänt.

Penny Parnevik och Douglas Murray.
Foto: Sören Andersson/TT / TT NYHETSBYRÅN
Penny Parnevik och Douglas Murray.

”Vi klarar det här”

Hon skriver i ett annat inlägg att hon känner en viss rädsla för att genomgå en förlossning, men att hon och alla andra som ska föda barn kommer att klara det här tillsammans.

”Men till alla er där ute som också ska föda... Vi klarar det här. Jag är rädd och det är säkert du med men vi är superkvinnor och VI. KLARAR. DET. HÄR.”.

Penny Parnevik och Douglas Murray avslöjade i julas att de väntar barn och i en frågestund på sin youtubekanal har Penny tidigare sagt att hon kommer att föda i USA.

– Jag känner att vården är mer trygg i USA. Jag har provat barnmorskor både i Sverige och där och det går inte ens att jämföra, är min åsikt. USA är mycket bättre, sa hon i klippet.

Publicerad:

LÄS VIDARE