Samir om kärleken till Julia: Känns som att hon är den rätta

Samir Badran har varit tillsammans med Julia Sundqvist sedan i maj.

Nu berättar han om lyckan för Nöjesbladet.

– Det känns verkligen som att hon är den rätta.

Det var i somras som tv-profilen, artisten och influcencern Samir Badran, 29, bekräftade att han var tillsammans med Julia Sundqvist, 22.

I en intervju med Nöjesbladet berättar han nu om känslorna för flickvännen och hur bra de har det tillsammans.

Ni verkar väldigt kära?

– Så är det faktiskt. Det går väldigt bra och allt känns nice som fan. Vi träffades i början av maj, men vilket datum vi blev tillsammans vet jag inte exakt, men vi har umgåtts sedan dess.

Känns det som du har träffat den rätta?

– Ja, det tror jag faktiskt. Det känns verkligen som att hon är den rätta. Jag skulle kunna tänka mig… Att gifta sig kanske är överdrivet, det kanske man ska vänta med. Men jag skulle typ kunna göra det. Det känns så jävla rätt, det gör det faktiskt, säger Samir Badran och fortsätter:
– Vi bor inte ihop, vi har inga barn tillsammans och vi är inte gifta. Men man vet aldrig hur det blir i framtiden. Vi får se. Men jag är mycket lycklig.

Vad händer annars för dig karriärmässigt?

– Jag kör ”Talang” nu och sedan håller jag på med musik, förstås. Jag och Viktor (Frisk, reds anm.) ska göra en hiphoplåt med 1.Cuz vilket känns väldigt roligt. Det är en skön låt, och med tanke på vilken musik vi vanligtvis gör så är det en rolig grej.

Samir Badran avslöjar också att det inte är omöjligt att vi får se honom och Viktor Frisk i Melodifestivalen nästa år.

– Kanske! Vi kanske kör Mello igen, vi får se. Egentligen vill vi helst göra en mellanakt, men det är inte vi som bestämmer. Om de ens vill ha med oss!

Under intervjun kommer vi också in på näthat och Samir Badran förklarar att han är relativt förskonad från det. Åtminstone för tillfället.

– Nu är det lugnt, men det är alltid lite lugnare när man inte är så engagerad i olika saker. Jag var med engagerad förut och då får man mer näthat. Men det kan vara så jävla mycket skit. Folk hatar och är irriterade och det är mycket avundsjuka. Det är inte kul. Jag vill bara umgås med mina vänner och min familj och ha ett helt vanligt liv. Det är förstås roligt och smickrande med fans, och allt som jag får möjligheten att göra. Men det är tråkigt att folk hela tiden har åsikter om det ena och det andra, säger Samir Badran och avslutar:

– Alla kan förstås inte gilla en. Men man ska inte trycka ner andra människor för det. Det känns på något sätt som det är mer okej att fucka och hata om man syns i media.

PODD Tv-bönderna och kärleken

I tredje avsnittet av ”Bonde söker fru”-podden ”Tv-bönderna och kärleken” berättar mjölkbonden Pelle om den hemliga chattgruppen och hjärtekrossen innan ”Bonde söker fru”.

Lyssna:

 iPhone

 Spotify

 Acast


Eller ⬇️ klicka på PLAY-knappen

Missa inga viktiga nyheter - följ Nöjesbladet på Facebook och bli imponerande allmänbildad på kuppen

Missa inga viktiga nyheter - följ Nöjesbladet på Facebook och bli imponerande allmänbildad på kuppen

Publisert:

LÄS VIDARE

ÄMNEN I ARTIKELN