Carolina Gynning om gravidkampen

”Det kommer när det kommer”

avAnna Shimoda, Hans Shimoda

Publicerad:

Carolina Gynning och kärleken Viktor Philipson drömmer om att bli föräldrar.

För Nöjesbladet berättar hon nu om kampen för ett kärleksbarn.

– Vi kämpar på. Jag har en väninna som är 46 och hon har precis fått barn så det går ju även om man blir äldre.

Hon blev ett namn i folks medvetande 2004 när hon vann ”Big Brother”. I dag är Carolina Gynning, 40, en erkänd designer, entreprenör och en frisk fläkt i kändissverige. Hon är vid sidan om det tillsammans med Viktor Philipson, 33, son till kungavännen Aje Philipson.

Vi träffar Carolina Gynning på Stockholmsmässan på Formex där hon möter återförsäljare som gärna tar en selfie.

Montern är sobert beige och det vanliga färgstarka har tonats ned.

– Jag har en mer nedtonad stil här, men den karaktäristiska Gynning-stilen finns kvar. Man blandar det galna med det mer sobra, man kan inte bara ha crazy motiv, då blir man ju knäpp.

Foto: Shimoda Media
Carolina Gynning vill ha barn tillsammans med Viktor Philipson.

Har du mött fördomar för att du är en stark, vacker och framgångsrik kvinna?

– Ja, det har jag, men jag väljer att inte se det och kör mitt eget race istället. Jag bryr mig inte om vad andra säger och tar det inte till mig. Jag vet att jag är stark, gör jag mitt bästa och är cool som jag är.

Saknar du tv nånting?

– Ja, det gör jag. Jag har ju kört ”Exen berättar allt” i några säsonger, men jag saknar tv lite mer på riktigt. Sedan har Carina Berg och jag vår podd som har blivit superpoppis på kort tid. Det är produktionsbolag som frågar om inte vi två ska göra någonting igen så jag är öppen för förslag och det är lite grejer som ligger och kokar. Jag tror man får se mig snart tillbaka i rutan igen. Det finns lite allt möjligt, vi får se vad jag väljer.

”Vi ligger i”

Ska Carina vara mammaledig innan det eventuellt blir något?

– Hon ska vara ledig i en och en halv månad innan vi börjar med podden sedan har hon fått en snäll pojke som mest ligger och är tyst så då kan vi podda också. Det är väldigt skönt.

Blir du själv bebissugen när du får gosa med honom?

– Ja, det är klart och vi kämpar på, vi ligger i, haha! Det kommer när det kommer. Jag har en väninna som är 46 och hon har precis fått barn så det går ju även om man blir äldre. Jag känner att det blir värre om man stressar upp sig. Om jag blir gravid om ett halvår, ett år eller nästa år spelar inte mig någon roll, jag har två underbara barn redan och jag och Viktor har det skitkul nu när jag inte är gravid. Det är lite tråkigt när man blir gravid och inte kan njuta av livet på samma sätt, dricka bubbel, hänga, ha det kul och laga middagar. Sedan blir det ett nytt liv. Nu kan vi njuta av varandra och ha kul också.

Vad tycker han om din design förresten?

– Jag tror han gillar den, men han är väldigt grabbig. Jag tror han tycker det är kul att jag är driven och framåt, jag tror det var något han föll för.

Foto: KARIN TÖRNBLOM/TT NYHETSBYRÅN
Carolina Gynning med Viktor Philipson i maj förra året.

”Jag vill inte bli för gammal och ful innan jag gifter mig”

Ni bor inte ihop?

– Nej, och vi vill inte det heller, jag har hus på Ekerö och han har lägenhet i stan och det är optimalt. När jag har mina barn så behöver inte han vara med mig hela tiden, vilket är skönt för mig för jag vill gärna ha egentid med barnen. Sedan efter det så är det rätt nice att bo med Viktor i stan under en vecka. Det är för perfekt för att vi ska stressa med att köpa något ihop. Men skulle jag bli gravid, då får vi fundera på hur vi gör.

Följer man er i sociala medier så ger ni ett väldigt harmoniskt och lyckligt intryck?

– Ja, men vi är ju det, han är väldigt easy going och det är jag också. Det är lugnt och skönt, jag har äntligen träffat rätt.

Så du ser an på framtiden med tillförsikt?

– Ja, det gör jag verkligen, nu hoppas vi på att det någon gång kommer en unge och att jag blir gift! Vi har i och för sig inte ens varit ihop ett år så det är ingen brådska, men jag vill inte bli för gammal och ful innan jag gifter mig. Men innan jag är 45 så får det bli barn och bröllop, det siktar vi på.

Du känns som sagt väldigt lycklig?

– Jag är jättelycklig och framgångsrik och glad och härlig, men det viktigaste är att man är frisk. Jag tycker man läser om att det är så mycket skit, det viktigaste är att man själv och ens barn får vara friska.

Publicerad:
ARTIKELN HANDLAR OM