Zara Larsson ångrar att hon hängde ut kärleksrivalen: ”Förlåt”

1 av 4
NÖJE

Zara Larsson anklagade sitt ex för att ha varit otrogen med en känd svensk artist.

Nu ber hon om ursäkt för att hon hängde ut artisten i sociala medier.

– Det blir ofta så automatiskt, trots att jag är feminist och verkligen backar tjejer, så skyller man på tjejen, säger Zara Larsson i podcasten ”Sanningens mammor”.

Zara Larsson, 19, såg rött när hon fick veta att exet Ludwig i en podcast pratat om parets öppna förhållande och varför de gjorde slut.

På Snapchat gick Zara Larsson till attack mot Ludwig som hon anklagade för att ha varit otrogen med en känd svensk artist, som hon också namngav.

Nu backar Zara Larsson, och ber artisten om ursäkt i sin podcast ”Sanningens mammor”:

– Det blir ofta så automatiskt, trots att jag är feminist och verkligen backar tjejer, så skyller man på tjejen. Man riktar ofta ilskan mot personen som inte alls hade med saken att göra från första början, säger Zara Larsson och fortsätter:

– Jag vill bara säga förlåt för att jag drog in henne. Det var absolut inte nödvändigt.

Har näthatats i sociala medier

Artisten, som Larsson hängde ut, har i sociala medier skrivit att hon själv kontaktat Zara Larsson för att be om ursäkt, och att hon hoppas att de nu kan gå vidare.

Zara Larsson berättar i sin podcast att hon mår dåligt över alla de hatkommentarer som den utpekade artisten fått ta emot den senaste veckan.

– Om någon lyssnar på det här kan ni kanske skriva en förlåtkommentar, säger Zara Larsson.

Hon påpekar även att hon och exet har gått vidare.

– Jag hade aldrig öppnat min mun om de inte tagit upp det i podden. Jag tycker vi alla ska släppa det nu. Det hände och Ludwig blev jätteledsen över det. Det är helt lugnt mellan mig och han i dag. Vi har båda gått vidare, säger Larsson, som förväntar sig att exet inte kommer prata om deras relation igen.

– För då kommer jag bli arg.

ARTIKELN HANDLAR OM