Hon är ”Hobbit”-stjärnans nya kärlek

Enligt källor: Martin Freeman och Rachel Mariam är tillsammans

Av: Rosanna Berg

Publicerad:
Uppdaterad:

NÖJE

Efter rykten uppges skådespelarna Martin Freeman och Rachel Mariam vara ett par.

Det bekräftar flera källor.

– De är fortfarande i ett tidigt stadium men de kommer verkligen bra överens, säger en källa till Daily mail.

Martin Freeman.
Foto: Michael Sohn / TT NYHETSBYRÅN
Martin Freeman.

Brittiske ”Hobbit”-skådespelaren Martin Freeman, 49, och franska skådespelaren Rachel Mariam, 28, känd från BBC-succén ”Normal people” är ett par, rapporterar Daily mail.

Tidigare i november har skådespelarna setts ihop och ryktena har florerat. Nu bekräftar en källa till Daily mail att Freeman presenterat Mariam som sin flickvän.

”De älskar samma filmer”

Enligt en annan källa till tidningen The Sun kommer de bra överens.

– De är fortfarande i ett tidigt stadium men de kommer verkligen bra överens. De älskar samma typ av filmer och Martin stöttar hennes karriär med både skådespeleriet och skrivandet.

– De har tillbringat en hel del tid tillsammans hemma hos honom i norra London på grund av covid, men Rachel har ändå kunnat träffa några av hans vänner före lockdown, säger källan.

För drygt två veckor sedan la Rachel Mariam, som även är författare, upp en bild av dem två tillsammans på Instagram.

Gift med ”Sherlock”-kollegan

Tidigare var Martin Freeman gift med motskådespelaren i ”Sherlock” Amanda Abbington, 46. De gick skilda vägar 2016 efter 16 år. Tillsammans har de barnen Joe, 14, och Grace, 12.

– Vi kommer fortfarande väldigt bra överens, vi beundrar fortfarande varandra som skådespelare... Han är en fin kille, men vi kunde helt enkelt inte leva med varandra längre, har Amanda Abbington sagt tidigare i en intervju med The times magazine.

Publicerad:

LÄS VIDARE