Elsa Billgren tvingades operera bort livmodern

Tv-profilen: ”Helt nya förutsättningar i livet”

1 av 3
NÖJE

Elsa Billgren tillbringade 31-årsdagen på sjukhuset.

Där tvingades bloggaren och tv-profilen låta ta bort sin livmoder.

Så sent som förra året fick Billgren sitt första barn.

Foto: elsa.elle.se
”I dag fyller jag 31 år och vaknar upp utan livmoder…” bloggar Elsa Billgren efter operationen, i sin blogg hos Elle.

Elsa Billgren, 31, tvingades tidigare i veckan att låta operera bort sin livmoder. Tidigare har bloggaren, vintageexperten och ”Äntligen hemma”-profilen berättat i sin populära blogg att hon har drabbats av allvarliga cellförändringar.

Billgren tvingades tillbringa 31-årsdagen på sjukhuset, där hon lade upp en bild på sig själv, ammande den sju månader gamla sonen Lynn, intill en eftertänksam text om livet.

”Idag fyller jag 31 år och vaknar upp utan livmoder men med min son vid min sida. Helt nya förutsättningar i livet, en hel del kämpa och rädsla kvar, men nu är jag iallafall förbi en stor kulle av detta. Låt våren vara grönskande livlig och full av äventyr”, skriver bloggaren.

Tungt besked för mamman

I juni kunde Elsa Billgren dela med sig av den glada nyheten att hon och artistmaken Pontus de Wolfe, 35, hade blivit föräldrar till sitt första barn.

I oktober bloggade Billgren att hon hade fått veta att hon hade cellförändringar. Det var extra tungt eftersom den relativt nyblivna mamman just hade påbörjat sin förlossningstraumabearbetning.

Att dela det jobbiga beskedet med bloggläsarna kändes viktigt för Billgren – inte minst för att sådana hälsoproblem drabbar många.

”Tack för pepp!”

”Det är verkligen inget man ska gå runt och bära på själv, det här med cellförändringar verkar ju vara något som varannan tjej får vara med om … Så. Tack för era fina kommentarer och pepp!” skrev bloggaren.

Exakt varför Elsa Billgren tvingades operera bort livmodern har hon inte gått ut med än. Maken Pontus de Wolfe hälsar till Nöjesbladet att hon inte vill uttala sig någon annanstans än i sin blogg.

ARTIKELN HANDLAR OM