– Boyle kommer inte att göras om

avHenrik Ståhl

NÖJE

Jurymedlemmen Amanda Holden: Hon måste vara precis som hon är

Den hånade, okyssta 48-åringen Susan Boyle som gjort raketkarriär efter sitt framträdande i ”Britain's got talent” kommer inte att tvingas till en makeover.

Det garanterar jurymedlemmen Amanda Holden.

– Hon måste vara precis som hon är för det är därför vi älskar henne, säger hon.

Hon mobbades som barn. Har aldrig ens blivit kysst på kinden. Och hånades av både publiken och juryn när hon först klev in på scenen i brittiska tv-showen ”Britain's got talent”.

Efter framträdandet, som fick juryn, publiken och tv-tittarna att nästan trilla av stolen, har Susan Boyle inte bara hyllats av en hel nation – hon har även hunnit gästa USA, där hon bjöds in för ett framträdande i kanalen CBS morgonshow ”The early show”.

”Måste vara precis som hon är”

Nu lovar jurymedlemmen Amanda Holden att den okyssta framgångssagan inte kommer att tvingas till en makeover.

– Jag kommer inte att låta Simon Cowell (jurykollega, reds.anm) ta henne till sin tandläkare och jag kommer definitivt inte låta henne komma i närheten av hans frisör. I samma minut som vi gör om henne till en glamourmes har vi spolierat alltihop, säger hon till brittiska The Mirror.

– Hon måste vara precis som hon är för det är därför vi älskar henne.

Vill inte förändra sig för mycket

Susan Boyle säger själv att hon känner sig som samma person som innan framträdandet – och vill fortsätta att vara sig själv.

– Jag vill inte förändra mig för mycket för det skulle kännas lite falskt. Jag vill att folk ska se mig som den riktiga jag, en riktig person, säger hon till amerikanska CNN.