Melodifestivalen

SCHLAGERN PRESENTERAS AV

”Jag var med i ett irländskt pojkband”

NÖJE

Läs chatten med Jonathan Fagerlund!

Jonathan Fagerlund säger: Tjo! Förlåt att jag är lite sen!
fille säger: hej hur ska det bli och ställa upp i melodifesivalen ska det bli roligt tråkigt eller mitt i mellan mvh fille
Jonathan Fagerlund säger: Det ska bli heeeelt underbart! Hur kul som helst :) Är supertaggad!
peller säger: Varför känner jag igen ditt namn? Har du gjort nåt annat förut?
Jonathan Fagerlund säger: Jag var med i ett Irländskt pojkband för ett par år sen, efter det har jag släppt ett album och vart runt med nickelodeon på turne :)
kalle säger: Hur låter din låt? Är det en ballad eller en partylåt?
Jonathan Fagerlund säger: Det är en glad, upptempo poplåt! Den lämnar en glad känsla i hela kroppen, en fantastisk låt (precis som resterande 31 artister säger om sina låtar ;)
Malin Q säger: tror du att du kommer komma långt? tror du att du kommer ända fram till finalen?:)
Jonathan Fagerlund säger: Jag försöker att hålla fokus på att göra mitt bästa, gör jag bara det så är jag supernöjd, kommer jag till final är jag ännu nöjdare ;)
Rosse säger: Hej Jonathan! :) Jag håller tummarna för dig på lördag. (Rosita) från myspace Vi hade kontakt där ett tag. Varför har man inte sett din skiva ute i affärerna?
Jonathan Fagerlund säger: Hallå Rosse! Tusen tack :) Den har haft lite problem på vägen ut, men nästa skiva hoppas jag landar i alla butiker :) Tack för din support!
Bam Bam säger: Om du fick välja en tv-serie som du fick vara med i, vilken skulle det vara?
Jonathan Fagerlund säger: Hallå Bambam! Det hade nog vart.. Greys anatomy! Just för tillfället i alla fall :) Förhäxad hade vart coolt det också, och desperate housewives (som en av grannarna.. haha!)
Mjukost säger: vad ska du uppträda i för utstyrsel?
Jonathan Fagerlund säger: Vi kommer spela lite på mörkt och ljust mellan mig och mina scenflickor, det kommer inte handla om någon yllekofta för min del.. ;)
Monika säger: Hur var det att delta i Super Trouper? och hur var det att vara medlem i ett Irländskt pojkband?? lycka till på lördag :)
Jonathan Fagerlund säger: Hallojs Monika! Det var helt fantastiskt kul, hade superskoj och jag märker nu att jag har nytta av att ha vart med i tv innan.. Pojkbandstiden var kul den också - jag föredrar dock att vara solo :) Tusen tack!!! Kram!
emelie säger: vad är din favorit musik?
Jonathan Fagerlund säger: Hallå Emelie, jag lyssnar på det mesta, allt ifrån partylåtar till lugna ballader :)
linnea säger: om man skulle vilja boka dig för tex en spelning hur gör man då? och hur mke kosta det
Jonathan Fagerlund säger: Du får höra av dig till min PR-kvinna Anna moore, uppgifter finns på min hemsida www.jonathanfagerlund.com :)
leif säger: varför tävla i musik? i melodifestivalen?
Jonathan Fagerlund säger: För att det är superkul :)
Frida säger: Kommer du ta hela Sverige med storm, eller bara Lilla Jönköping? :)
Jonathan Fagerlund säger: Heeela sverige! ;)
Annis87 säger: Hej Jonathan! Hur känns det att veta att du är med i melodifestivalen? Lycka till på lördag =) O var kan man köpa din plata?? Kram Annis
Jonathan Fagerlund säger: Det känns fantastiskt roligt, så himla underbart :) Tusen tack! Den går att köpa på bla. cdon ! Kram!
Lyxunge säger: Vem är du?
Jonathan Fagerlund säger: Jonathan Fagerlund, en 18-årig kille från Jönköping :)
Monika säger: Hej Jonathan :) du är ju debutant i melodifestivalen nu, och de flesta i Sverige vet knappt om att du existerar, så hur känns det inför lördag? tror du folk röstar på artisten eller låten?? som jag sagt förut så ska min telefon gå varm hela kvällen, för vi vill ha vidare diig :D:D kram
Jonathan Fagerlund säger: Hallojs! Precis! Det känns superkul, jag hoppas att dom röstar på låten - eftersom min låt är helt fantastisk! :) Tack så jättemycket Monika, kram på dig!
Pauline säger: You know, i'm your biggest fan! vilken är din favoritgodis?
Jonathan Fagerlund säger: Oj Pauline, va go du är :) Jag äter inte godis - sen många år tillbaka - jag käkar dock riktigt mörk choklad emellanåt :)
Lena säger: vad gör du om 10år?
Jonathan Fagerlund säger: Då är jag en internationell artist som turnerar världen runt :)
linnea säger: kommer du komma till skellefteå någon gång:)? 3
Jonathan Fagerlund säger: Det kommer jag säkert göra, det verkar vara en riktigt kul stad att åka till! :)
Elin säger: Blir det någon turné efter Melodifestivalen?
Jonathan Fagerlund säger: Det hoppas jag verkligen, jag kände på turnelivet första gången i somras och trivdes som fisken i vattnet!
Viktoria säger: har ditt du som person førændrats sen du blev kænd?
Jonathan Fagerlund säger: Jag hoppas att jag inte har förändrats alls, jag är fortfarande Jonathan hos alla jag känner !
Monika säger: Hur har du laddat upp inför Melodifestivalen?? (=
Jonathan Fagerlund säger: Gaaaalet mycket! Ska bli så himla roligt :)
Moderator säger: Nu kommer den sista frågan.
Bam Bam säger: Hur känns det att tävla emot bland annat alcazar på lördag? Tyvärr så vet ju inte många att du finns så.. är inte det nervöst ?
Jonathan Fagerlund säger: Alla andra artister är väldigt stöttande, så det ska bara bli urkul, jag har så mycket att lära från dom andra - och dom delar verkligen med sig av det dom kan. Lördag ska bli en stor fest och jag hoppas verkligen att ni alla blir så nöjda att jag får ett par röster!!! Kram på er!
Moderator säger: Tack till Jonathan och till alla er som ville chatta.
Jonathan Fagerlund säger: Tusen tack själv :) Kram!

ANNONS EXTERN LÄNK

Glöm inte solskydd – handla SPF, munskydd och allt du behöver i sommar här.

MEDS

Publisert:

Aftonbladet

/

Nöje

/

Melodifestivalen

ÄMNEN I ARTIKELN

Melodifestivalen