Rea på webben!

NÖJE

Slipp långa köer
och trånga butiker

Många älskar mellandagsrean, andra skyr den som pesten. För er som vägrar ge er ut och trängas och slåss med andra modeälskare kommer här bra tips på hur du smidigt och enkelt kan gå på mellandagsrean, utan att lämna soffan!

Asos – www.asos.com

Här hittar du billiga alternativ på de svindyra it-plaggen, ett stort utbud av kläder, skor och smycken. De säljer även vissa etablerade märken som French Connection och Diesel.

APC – www.apc.fr

Det franska märket APC har en egen webbshop där godbitarna ofta finns kvar på rean. Snygga kläder med superkvalitet till en medelprislapp.

Your Weekend Fashion Shop - www.yourweekendfashionshop.se

Svensk webbshop som säljer många svenska märken som BACK, Burfitt, Hope, Whyred och Carin Wester. Perfekt att reafynda plaggen som springer ur butiken första rea-dagen.

Tres Bien Shop - www.tresbien-shop.com

Webbshop som säljer Street-kläder från märken som Henrik Vibskov, Wood Wood och Peter Jensen.

Mint & Vintage - www.mintandvintage.com

Personlig och söt webbshop som säljer kläder från små handplockade märken men även unika vintageplagg. Bra rea!

Net-a-Porter – www.netaporter.com

Net-a-porter säljer dyra designmärken men har en fantistiskt bra rea så letar du efter en dyr designväska eller ett par lyxiga skor bör du passa på.

Mrs H – www.mrsh.se

Den populära Stockholmsbaserade butiken som även finns på nätet. Roligt och personligt utbud för en kräsen fashionista. Dyrt men eftersom Mrs H alltid drar igång med 50% går det att göra fynd.

ARTIKELN HANDLAR OM

Mode