”På onsdag släpps en briljant serie på dvd”

NÖJE

Nöjesliv i veckan med Karolina Fjällborg

Premiär för Jessicas och Robins ”Lovetour”.

Måndag: Alice - en cool gubbe

Coolaste gubben Alice Cooper släpper "Live at Montreux 2005" (cd+dvd). Och i SVT 1 23.05 visas den första delen av två i excellenta miniserien "Hitler - ondskans natur" med Robert Carlyle som ondskan själv.

Tisdag: Filmfest i Cannes

Orvar Säfström rapporterar från filmfestivalen i Cannes i SVT 1, 21.00. I Kanal 5 20.00 börjar "Biggest loser", som är jättejänkarnas "Tjockholmen".

Onsdag: Briljant serie på dvd

Femte säsongen av briljanta "Six feet under" släpps på dvd. I TV 4 spelas matchen i sportsåpan "Matchen" (20.00), i TV 3 börjar "Top model England" (21.00) och i Kanal 5 får vi återse skönt nasty "Fotbollsfruar" (21.55).

Torsdag: De är unga & rädda

Två sevärda dokumentärer: "De tatuerade mammorna", om unga, skraja gängmedlemmar i El Salvador (SVT 2, 21.30), och "Oskuld och sopor" - Vilgot Sjömans film om att vi har noll koll på tredje världens fattigdom (SVT 1, 22.00).

Fredag: Satsa på Rika vänner

Saker att göra: Gå på bio och se "Rika vänner" och "Tristan & Isolde". Saker att inte göra: Gå på turnépremiären av "Big brother"-deltagarna Jessicas och Robins "Lovetour". Snark.

Lördag: Stanna i tv-soffan

På lördag är det värt att stanna hemma för att se på film. Mexikanska pärlan "Din morsa också!" visas i SVT 2, 21.15, och Jim Carreys bästa någonsin - "Mina jag och Irene" - visas i TV 4, 20.40.

Söndag: Bönder jagar brudar

TV 4 sänder det andra och sista presentationsprogrammet av bönderna som vill jaga brudar i höstens såpa "Bonde söker fru". Spana in det 20.30. Du kanske ser något du gillar.

Karolina Fjällborg

ARTIKELN HANDLAR OM