Bam Margera går till angrepp mot filmkritiker

Roger Ebert får svar på tal efter sitt påhopp

Jackass-stjärnan Bam.
Jackass-stjärnan Bam.

Bam Margera, känd från "Jackass" och den egna tv-serien "Viva La Bam", går till angrepp mot filmkritikern Roger Ebert för hans uttalanden om bilkraschen som dödade bästa vännen och "Jackass"-stjärnan Ryan Dunn.

Roger Ebert.
Roger Ebert.

Kort efter att dödsolyckan blev känd twittrade Ebert att "vänner låter inte idioter (jackasses) köra påverkade".

Det uttalandet fick Bam Margera att gå i taket och han svarade med ett "Jag förlorade just min bästa vän, jag har gråtit mig igenom hela dagen och skitstöveln Roger Ebert har mage att uttala sig på det sättet". Senare la han även till att "miljoner människor gråter just nu, håll din feta jävla käft".

Men kritikern vägrar ta tillbaka sina hårda ord och har på kritiken svarat följande:

– Perez Hiltons läsare håller med mig. Han drack, han körde. Två personer dog.

Vännen i bilen identifierad

Under tiden fortsätter myndigheternas utredning av olyckan. Man har nu identifierat "Jackass"-stjärnan Ryan Dunns medpassagerare. Det var 30-åriga Zachary Hartwell, som jobbat som produktionsassistent för filmen "Jackass 2", enligt nyhetssajten TMZ. 

Zachary Hartwell, som även haft en liten roll i "Minghags" från 2009 som regisserades av Bam Margera, var enligt TMZ en av vännerna som festade med Ryan Dunn före dödsolyckan.

Enligt källor till TMZ hade Ryan Dunn egentligen planerat att skjutsa hem Hartwell, för att sedan fortsätta umgås med en annan vän.

"Han blev inte full"

Samtidigt förnekar ägaren till den bar där festandet ägde rum till New York Daily News att Ryan Dunn skulle ha varit berusad. Barägaren Jim O'Brien menar att Ryan Dunn bara skulle ha druckit "ett par öl".

- Jag skulle inte kalla det för festande. Ryan var inte en av de vilda killarna i "Jackass". Han blev aldrig riktigt full här. Han var alltid bara lugn och gjorde sin egen grej… Vi skulle ha stoppat honom om han hade druckit för mycket. Det som hände var en tragisk olycka, säger O'Brien till New York Daily News.

Testa Plus – 1 månad för 1 krona!

Nöjesbladet.se

Publisert: