Kollegans första ord om anklagelserna mot Bill Cosby: ”Han hade ett mörker”

1 av 2 | Foto: AP
Bill Cosby.
NÖJE

För första gången kommenterar Lisa Bonet anklagelserna mot Bill Cosby, som spelades hennes pappa.

Hon säger att hon inte är förvånad.

– Den sortens ondskefulla, mörka energi kan man inte dölja, uppger Lisa Bonet i en intervju med Net-a-Porters magasin.

Komikern Bill Cosby, 80, står åtalad för att ha drogat och förgripit sig sexuellt på en kvinna för 13 år sedan. Rättegången är planerad till april.

Han har under de senaste åren pekats ut av ett sextiotal kvinnor för att ha utnyttjat dem sexuellt. Övergreppen ska ha pågått mellan 1965 och 2008. Det är dock bara fallet ovan som har nått rättsalen, då många av anklagelserna är för gamla för att tas upp i en domstol.

Lisa Bonet, 50, som spelade Cosbys dotter i tv-serierna ”The Cosby show” och ”A different world”, har hittills varit förtegen om de påstådda händelserna.

Men nu kommenterar hon för första gången anklagelserna mot komikern.

Negativa vibbar

I en intervju för magasinet Net-a-Porter förklarar hon att inte haft kännedom om hans utpekade beteende, men att hon kände negativa vibbar från Cosby under inspelningsperioderna.

– Det fanns en slags energi och den sortens ondskefulla mörka energi kan man inte dölja, säger hon.

På frågan om hon kände ett mörker från Cosby svarar hon: ”Alltid”.

När anklagelserna om sexuellt ofredande först kom till ytan 2014, publicerades en kommentar på Twitter i Lisa Bonets namn.

”Inget stannar i mörkret för alltid”, löd tweeten.

Har inte sociala medier

Men en representant förnekade senare att Twitterkontot skulle tillhöra Bonet.

”Lisa Bonet har inga sociala medier överhuvudtaget. Inlägg i hennes namn gjordes av imitatörer med overifierade konton. Hon har heller ingen kommentar gällande den pågående historien”, uppgav representanten i ett uttalande enligt CBS News.

Att Cosby ska till rätten i april kommenterar Lisa Bonet nu med följande:

– Jag behöver inte säga ”vad var det jag sa”. Jag överlåter allt det åt karma och rättvisan vad som kommer att bli, säger hon till Net-a-porter.

Bill Cosbys dotter, Ensa Cosby, dog i slutet av februari av en njursjukdom – 44 år gammal. Ensa Cosby stöttade dock sin pappa in i det sista och hävdade att han är oskyldig till de brott han anklagas för.

”Jag är övertygad om att min pappa är oskyldig till brotten han anklagats för och jag tror att rasism spelat en stor roll i alla aspekter av de här skandalen”, sa hon, uppger TMZ.

Tre skandaler i kändisvärlden 2018 00:50
ARTIKELN HANDLAR OM