Stjärnorna tvingas ställa in konserter – hotas av storm

1 av 2 | Foto: Evan Agostini / AP TT NYHETSBYRÅN
Demi Lovato.
NÖJE

Justin Timberlake ställer in kvällens spelning på Madison Square Garden i New York.

Anledningen är dåligt väder.

Även Demi Lovato tvingas skjuta upp sin konsert på grund av bistra stormvindar.

En nor’easter-storm drar in över USA och väntas lamslå de nordöstra delarna av nationen. På onsdagen togs därför beslutet att stänga ner skolor samt ställa in flera flygavgångar, då det förväntas komma rekordmycket snö, rapporterar CNN.

Vädret drabbar världsartisten Justin Timberlake, som nu måste ställa in kvällens spelning på Madison Square Garden i New York.

”Hej alla”, säger han i ett videoklipp på Instagram medan snön faller runt omkring honom.

”Jag är så ledsen att behöva meddela att showen skjuts upp på grund av vädret, som ni kan se. Vilken besvikelse. Men alla ni som har biljetter till i kväll, håll kvar i dem. Vi kommer definitivt återkomma med ett nytt datum för att gottgöra det, där de fortfarande är giltiga. Håll er uppdaterade. Showen i morgon blir fortfarande av, som det ser ut nu. Ser så mycket fram emot det”, meddelar han.

Justin Timberlake lägger skämtsamt till:

”Glad vår, va?”

Artisten ger ytterligare en konsert på torsdagen på Madison Square Garden, som i nuläget verkar bli av som planerat.

Även Demi Lovato tvingas ställa in sin spelning på grund av det extrema vädret. Hon skulle egentligen ha uppträtt i Prudential Center i Newark i New Jersey, men kan inte garantera gästernas säkerhet om konserten skulle fortlöpa som planerat.

”Oroa er inte, för vi kommer gottgöra er och komma tillbaka den 2 april för att säkerställa att ni kan resa säkert”, skriver hon på Instagram.

Det är den fjärde så kallade nor’easter-stormen, vinterstormen, som drabbar USA på tre veckor.

Fem album att se fram emot våren 2018 00:33

ARTIKELN HANDLAR OM