One direction om tuffa träningsschemat

NÖJE

.... och så tycker deras tränare

1 av 8 | Foto: I den nya filmen lyfter en barbröstad Harry vikter, springer på löpband och avslöjar hur hans träning ser ut på turnén.

Det är slitsamt att vara popstjärna. Fråga bara One direction.

Eller ta en titt på deras senaste video.

Nyligen släppte det brittiska pojkbandet en alldeles egenhändigt filmad video där de visar sina färdigheter på gymmet. Och hur mycket muskler deras intensiva träning har resulterat i.

– Efter 10 000 knäböj kommer jag få en rumpa som Kim Kardashian, säger Niall Horan, 20, i filmen och visar exakt hur det ska gå till.

Även Zayn Malik, 20, visar sig från sin mest lättklädda sida i filmen och snärtar till bandmedlemmarna med ett gummiband.

– Jag tränar så gott som varje dag sedan jag var på turnén i Australien, säger Zayn.

”En tvättbräda nu”

Liam Payne, 20, förklarar varför bandet tränar så hårt:

– Vi springer runt som galningar varje kväll på scenen så att hålla sig i form är viktigt för att orka, säger Liam Payne som tidigare hyllats för sin vältränade kropp.

– Harry har inte en kropp som Brad Pitt än, men det har Liam. Liam har den bästa kroppen, en tvättbräda nu. Han är den som svarar bäst på träningen och njuter mest, säger Ramzy Khachnik­ som har hand om bandets personliga tränare till Yahoo OMG.

Tar isbad

Men även Harry har tidigare avslöjat om hur mycket han kämpar för att göra sin smala, pojkaktiga kropp mer manlig. Med Brad Pitts seniga kropp från ”Fight club” som förebild.

– Harry har blivit en man. Han har förvandlat sitt valpfett, hans kropp har verkligen förvandlats, men han är inte muskulös. Hans form har förändrats helt, han är hårdare och har mer muskler, säger Ramzy Khachnik.

I den nya filmen på Youtube lyfter en barbröstad Harry vikter, springer på löpband och avslöjar hur hans träning ser ut på turnén. Klockan är närmare midnatt när han tränar.

– Jag tränar en timme, sover några timmar och vaknar sen vid 5 och går tillbaka till gymmet, säger Harry.

Tidigare i år avslöjades av Harry Styles tar isbad för att förstärka effekten av sin träning och öka muskelmassan.  Petra Weiss

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!