Leila Lindholm har tappat 18 kilo: ”Njutit av livet”

1 av 5 | Foto: Karin Törnblom
Leila.

avFrida Söderlund

NÖJE

Leila Lindholm ville tappa sina mammakilon.

Utan att utesluta vare sig bakverk eller familjemiddagar rasade programledaren 18 kilo.

– Jag känner mig stark, säger hon.

Programledaren och kocken Leila Lindholm, 38, hade bestämt sig: det var slut på ursäkter – hon ville ha tillbaka sin kropp.

Så för fem månader sedan gick hon med i Viktväktarna och tappade 18 kilo.

– Det känns fantastiskt, jag är jättestolt över det. Jag har mer energi och jag känner mig stark, säger Leila Lindholm.

– Jag ville komma i jeansen som jag hade innan mina två barn, jag ville få tillbaka min kropp. Och det kan man göra genom att ändå njuta av livet och äta riktig mat.

"Njutit av glass"

Programledaren, som är ny ambassadör för Viktväktarna, valde att inte utesluta saker som pasta, familjemiddagar eller bakverk.

– Jag vill vara en sund förebild och visa att det inte behöver vara så himla drastiskt, metoden går ut på att hålla sig inom ramarna för det man ska äta, säger hon.

– Jag har njutit av glass, kakor och vitt bröd. Jag har aldrig lagt mig hungrig. Man kan äta samma mat som sin familj och ändå gå ner sina extrakilon.

Leila Lindholm känner att Viktväktarna gav henne det stöd hon behövde för att påbörja viktresan. Programledaren har nu fem kilo kvar till sin målvikt.

– Jag är själv förvånad över hur fort det har gått. Hade jag vetat att det är såhär enkelt hade jag tagit tag i det tidigare. Jag har varken lidit eller varit hungrig, jag har levt ett helt normalt liv, säger hon.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!