Puls drar på turné

Publicerad:
Uppdaterad:

Nya, heta artister och massor av händelser

Så här ser Pulstältet ut. Bilden är från när turnén hälsade på i Halmstad.
Så här ser Pulstältet ut. Bilden är från när turnén hälsade på i Halmstad.

Puls på turné!

Sommar, sol och ny skön musik...

Det blir inte bättre.

Foto: Mikael Gustavsen, Polar/Universal
isak och Emma Nilsdotter är två av artisterna på Puls sommarturné.

För fjärde året i rad drar Puls ut på sommarturné. I år besöker vi Halmstad, Båstad, Visby och Borgholm och med oss har vi fyra av Sveriges nya, heta stjärnskott.

Där vi landar kan ni höra Emma Nilsdotter, Isak, Chana och Perplex.

Det finns frisbees, boule, solstolar och i vårt tält kan du rösta på tidernas bästa sommarhit, kolla in Virtanens listor, vara med och tävla och mycket annat..

Hur kul som helst.

Framåt kvällen förflyttar

vi oss inomhus, då hittar du oss på någon av de lokala innekrogarna. Det blir mer musik och vinnarna i VIP-tävlingen får den kungliga behandling de så väl förtjänat.

Varje dag kommer du att kunna träffa artisterna och höra intervjuer med dem, göra egna löpsedlar, vara med i omröstningar och vara med och tävla. Du kan vinna en VIP-kväll till dig och tre av dina kompisar, eller en helt ny sommargarderob, värd 2 000 kronor! Såå coolt, och snyggt.

Sen blir det självklart uppträdanden igen, och priser delas ut till alla

vinnare. På kvällarna kommer vi – tillsammans med VIP-gästerna – att finnas på Båstads hetaste nattklubb, Pepes Bodega.

Vi åker med på Puls sommarturné:

Isak

23-årige Isak kommer från Finspång och spelar soulpop. Förebilder är bland andra Marvin Gaye, D’angelo och Barry White, och det hörs. Att hiten "Turn The Page" ligger på Hot rotation på MTV Nordic kan inte ha undgått många.

Chana

Malmö-duo som gör modern r&b-pop. Anna Lidner och Charles Tamakloes debut ”Blaming Me” utmärker sig genom en effektiv refräng och har hörts fler än en gång på radio.

Perplex

De två brödraparen, Kristoffer ( sång och gitarr) och Elias (sång och gitarr) Åkesson samt Martin (bas) och Jesper (trummor) Danielsen spelar

gitarrbaserad pop i Kent-anda. Videon till deras singel ”Ketar” har synts på ZTV.

Emma Nilsdotter

Puls egen Fredrik Virtanen skrev så här: ”Har helt klara Monica Zetterlund-kvaliteter. En röst som låter som 50-talets solsken med ursvenska texter till uppdaterat bossanovakomp med inslag av disco. Det är nåt somrigt mysigt över det och Nilsdotters debutskiva borde bli radiospelad, t ex. covern på härliga "Kalles klätterträd".”

Så här låter de:

Maria Forsström

Publicerad: