Bah Kuhnke spelar mot Forss i TV3-serien

Av: Natalie Demirian

Publicerad:
1 av 3 | Foto: ANNA TÄRNHUVUD
Johannes Bah Kuhnke.

Cecilia Forss och Peter Stormare är klara för nya tv-satsningen ”Black widows”.

Nu kan Nöjesbladet avslöja att även kulturministern Alice Bah Kuhnkes man Johannes är med i serien.

Johannes Bah Kuhnke spelar en psykolog som blir kär i Cecilia Forss rollfigur.

Som Nöjesbladet tidigare skrivit spelar skådespelaren Cecilia Forss spelar för fullt in den kommande tv-serien ”Black widows” – där även Peter Stormare gör en roll.

Nu kan Nöjesbladet avslöja att ”Turist”-skådespelaren, tillika kulturministern Alice Bah Kuhnkes man, Johannes Bah Kuhnke är klar för serien.

Han kommer att spela psykologen Stefan som blir kär i Rebecka (Cecilia Forss rollfigur).

– Rebecka är i grund och botten en god människa och vill alla väl men tyvärr låter hon hennes rädsla för konflikter styra hennes liv vilket gör att hon måste ljuga sig ur situationer, säger Cecilia Forss i ett pressmeddelande från MTG TV.

Nordiskt samarbete

Andra som finns med på rollistan är Katarina Ewerlöf som spelar Cecilia Forss mamma, Peter Andersson och Måns Nathanaelsson.

”Black widows” är ett nordiskt samarbete där Cecilia Forss har en av de tre huvudrollerna. Hon spelar mot norska Synnöve Macody Lund och danska Beate Bille.

De tre väninnorna hämnas sina män i serien som pågår i åtta avsnitt.

– Jag är jätteglad att få vara en del av denna trio. Både Beate och Synnöve är så varma, karismatiska och begåvade, säger Cecilia Forss.

Sänds 2016

”Black Widows” är ett samarbete mellan TV3 och Viaplay och kommer att sändas linjärt på TV3 våren 2016. Den kommer även att sändas i Norge och Danmark.

– Detta är ett spännande projekt som andas något nytt. Det känns även kul att få nå ut till en större publik, säger Cecilia Forss.

Publicerad: