Jill Johnson har separerat från sin man

NÖJE

Berättar om separationen i P4 Extra

1 av 4

Jill Johnson och Håkan Werner har separerat efter 17 år tillsammans.

Det berättar sångerskan i ”P4 Extra” med Lotta Bromé.

– Jag och min man separerade i början av året, säger hon i programmet.

Countrysångerskan och artisten Jill Johnson, 43, har separerat från maken Håkan Werner, 54.

Hon berättar om beslutet i en intervju med Lotta Bromé i Sveriges Radios ”P4 Extra” när de diskuterar den sorgliga texten på ett av spåren på Johnsons kommande platta.

– Mycket av albumets låtar är skrivna ur en stor sorg. Jag och min man separerade i början av året och har bott på varsitt håll till och från under sommaren, säger hon i intervjun, och fortsätter:

– Det är en process. Jag vet inte var den kommer landa, men det var en stor sorg och mycket som kom ur mig när vi skrev låtar där i början av året, säger hon.

Johnson och Werner har sedan tidigare två barn tillsammans.

Medverkar i ”Så mycket bättre”

Jill Johnson fick sitt stora genombrott när hon vann Melodifestivalen 1998 med ”Kärleken är”, och har sedan dess vid sidan av musikkarriären medverkat i ett flertal tv-program, bland annat i egna ”Jills veranda”.

I höst ger hon sig ut på turné med nya plattan samtidigt som hon kommer att synas i tv som en av deltagarna i TV4:s ”Så mycket bättre”.

– Ska jag sammanfatta den upplevelsen med ett ord så är det tacksamhet. Det var något av det absolut roligaste jag gjort i hela mitt liv, säger hon i P4 Extra.

Nöjesbladet har sökt Jill Johnson.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!