J.Lo är JustSweet!

NÖJE

Lanserade sitt nya märke i New York

1 av 15

Få har så många järn i elden som Jennifer Lopez. Musik, film, mode, parfym och snart också, kanske, mamma! Under New Yorks modevecka lanserade hon ännu ett märke utöver sina redan existerande modemärken J.Lo och Sweetface, det nya heter JustSweet.

"Klassiskt inspiration med en funkig tvist". Så beskrivs Jennifer Lopez nya klädlinje JustSweet. Det är
färgglatt, lite busigt och piggt. Själva kollektionen innehåller det mesta - byxor, t-shirts och tröjor men den korta miniklänningen var helt klart i majoritet.

Samtidigt som märket heter JustSweet så har J.Lo skapat en sexig touch på kollektionen, dessutom visades en t-shirt med orden "Im just not sweet" tryckta på bröstet, vilket talar sitt tydliga språk.

Nu har superstjärnan alltså tre olika märken under sina vingar, det är tydligt att hon vill bredda sig och nå ut till alla olika smaker.

– Jag har alltid haft en stor respekt för modeikoner och deras påverkan i samhället. Jag arbetar för att fullfölja min vision att göra mode som påverkar alla sidor av livet.

JustSweets kollektionens plagg kommer att kosta från 49 dollar till 99 dollar (ca 300-650 kronor) och går att handla via deras webbsida.

ARTIKELN HANDLAR OM

Mode