”Tjuvarna stal Britneys sexband”

Foto: En upprörd Britney får reda på att hon har haft inbrott.
NÖJE

Det verkar inte finnas någon ände på Britney Spears motgångar.

I fredags blev hennes hus utsatt för ett inbrott och enligt uppgift stals sexband, lättklädda bilder samt andra privata ägodelar från lyxvillan.

– Britney är utom sig av oro, säger en insider.

Tjuvar bröt sig in i Britney Spears lyxvilla i Beverly Hills i fredags.

Enligt uppgifter till Daily Star var tjuvarna inte ute efter pengar och juveler. De var på jakt efter hennes privata hemligheter.

Lesbiskt sex

Bovarna ska ha kommit undan med stjärnans sexband – enligt rykten på amerikanska sajter har Britney lesbiskt sex på ett av dem – samt lättklädda bilder av henne. Tjuvarna ska även ha stulit bilder från hennes familjealbum, på bland annat sönerna Sean Preston och Jayden James.

– Gud vet vad tjuvarna fick med sig, säger en insatt källa till Daily Star. Vissa tjuvar hade letat efter juveler och pengar, men de här bovarna ville åt hennes personliga ägodelar.

– De fattade väl att i slutändan är sådana saker värda mer – om man lyckas sälja materialet till högstbjudande.

Bilder kablades i helgen ut på Britney som tröstas av polis när hon anländer till hemmet och får reda på att hon har haft inbrott.

– Hon är utom sig av oro, fortsätter källan. Det är illa nog att få inbrott, men när man är känd och bovarna stjäl ens privata saker så är det tio gånger värre.

Ytterligare ett sexband

Rapporterna om att hennes sexband ska ha stulits kommer bara drygt en vecka efter att en man hävdat att han spelat in sin sexakt med Britney.

Det var efter en blöt utekväll på Hawaii tidigare i år som den än så länge anonyme 28-åringen – utan Britneys vetskap – filmade deras one night stand. Sexbandet ska nu finnas till salu.

Enligt Nationalledger.com fasar nu Britney för att sexbanden kan ge Kevin Federline permanent vårdnad om sönerna.

En domare har gett honom tillfällig vårdnad eftersom Britney anses vara en fara för sina barn.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!