Longorias man i otrohetsskandal

NÖJE

Fransk modell visar upp hemliga sex-sms

1 av 2 | Foto: Tony & Eva visar upp en enad fasad sedan otrohetsanklagelserna. Här är de på väg att äta middag tillsammans på Katsya.

Alexandra Paressant påstår att hon inledde en het affär med Eva Longorias man Tony Parker bara två månader efter att de gift sig.

Den franska fotomodellen träffade Tony för första gången i somras – på hans bröllop med ”Desperate housewives”-stjärnan.

Alexandra – som tidigare dejtat fotbollsikonen Ronaldinho – säger till paparazzibyrån x17 att det var fotbollsspelaren Thierry Henry som presenterade henne för Tony på hans bröllop den 7 juli.

Enligt fotomodellen började hon och den nygifte Tony att ringa varandra, och de träffades i Paris i slutet av september när Tony – som är professionell basketspelare – var i staden för att ta emot ett pris. Där låg de med varandra för första gången.

– Han berättade att Eva inte vill göra vissa saker i sängen. Hon vill inte älska framför en spegel, hon gillar inte en viss position och hon tror att man får finnar av sperma, säger hon till x17.

Alexandra och Tony ska också ha träffats i San Antonio – han spelar för San Antonio Spurs – den 29 oktober.

Fotomodellen visar som ”bevis” upp ett flertal heta sms på franska som hon och den 25-årige basketspelaren har skickat till varandra.

Han finns enligt Us Weeklys nätupplaga även med som hennes vän på hennes MySpace-sida.

”Falska anklagelser”

Men Eva Longoria och Tony Parker tar avstånd från otrohetsanklagelserna.

– De här anklagelserna är fullkomligt, till 100 procent falska och osanna. Alla kända par bli någon gång offer för sådana här historier. Det verkar derassutom som att det inte är första gången som den här kvinnan har utnyttjat en atlet för att få publicitet, säger skådespelerskans talesperson till Usmagazine.com

Talespersonen syftar på att Alexandra förra året gick ut i medierna och påstod att Ronaldinho festat före en VM-match. Ronaldinho svarade med att stämma henne.

”Perfekt make”

Eva, 32, står fast vid sin man.

– Tony har inte varit något annat än en perfekt make, säger hon i ett pressmeddelande.

Och Tonys respons?

– Jag älskar min fru. Hon är det bästa som har hänt mig, och jag har aldrig varit lyckligare.

ARTIKELN HANDLAR OM

Klick!