Rosa drömmar

Av: Olivia Svenson

Publicerad:
Uppdaterad:

Vilken skär stass är din favorit?

Foto: AP, AFTONBLADET BILD

I höst får grått och svart konkurrens av cerise nyanser.

Vilken skär stjärnstass är din favorit?

Mångsysslerskan JENNIFER -LOPEZ, 38, valde en draperad chiffongdress i aprikos-osande rosa med asymmetrisk skärning från Marchesa till premiären av ”El cantante” i New York.

Som ett litet smarrigt hallon gick nyblonderade sångerskan NELLY FURTADO, 28, på en förfest till MTV-galan i Las Vegas i en draperad, knäkort klänning med knyt i midjan.

Till alla fotografers stora förtjusning dök Sveriges glamourexport VICTORIA SILVSTEDT, 32, upp på en välgörenhetsauktion i M-onaco iförd en broderad blåsa med släp och generös -urringning.

Skådespelerskan KEIRA KNIGHTLEY, 22, var vacker som en dröm i en puderrosa, axelbandslös Chanel-kreation med tillhörande rosett på visningen av ”Atonement” på Venedigs filmfestival.

R’n’b-prinsessan RIHANNA FENTY, 19, glänste i en enormt chockrosa och kolossalt figurnära sidenklänning med släp när hon poserade med sin statyett på MTV-galan.

”Grey’s anatomy”-stjärnan KATHERINE HEIGL, 28, gjorde sitt bästa för att imitera en grekisk gudinna på SAG Awards i Los Angeles i den här laxfärgade chiffongstassen.

Publicerad:

ÄMNEN I ARTIKELN