Modeveckan dag 1

NÖJE

Första dagen avklarad, här är rapporten

Varje dag under Stockholms modevecka ger Karolina Skande en rapport om det mesta av det bästa OCH det sämsta på och runt omkring catwalken.

Dagens trend

De färgstarka skorna som visades på Ida Sjöstedts visning kändes helt rätt och definitivt något som man kan satsa på redan nu! Rosa, gul eller grönt – alla färger går hem!

Dagens snackis

Vem vinner guldknappen? Även om den större delen av modemaffian redan visste vem som skulle ta hem priset så var det ändå dagens samtalsämne. Var det rätt vinnare? Hur kommer visningen att bli?

Dagens bästa

Det är en fröjd för ögat att skåda alla stiliga modedonnor och herrar, den ena i högre klackar än den andra, kostymer, slips och hatt. Härligt att folk lägger manken till när det är dags för modefest!

Dagens sämsta

Den sega starten på modeveckan. Istället för att dra igång med dunder och brak känns det som om modeveckan smygstartade med ett ytterst glest schema.

Dagens bäst klädda

Söta Filippa Lindén som jobbar som PR-ansvarig på Fillipa K visar hur man bär upp den svårburna byxdräkten med bravur. Trendig men ändå ytterst stilig och chic.

Mer om modeveckan:

Karolina Skande ([email protected]), Nina Johansson

ARTIKELN HANDLAR OM

Mode