Tragedin Bobbi Kristina

Mormor på plats vid Bobbi Kristinas sida

Av: 

Natalie Demirian

NÖJE

Familjen fortsätter vaka – stjärnorna sänder sina hälsningar

Bobbi Kristina Browns tillstånd är oförändrad.

Nu har hennes mormor Cissy Houston anlänt till sjukhuset.

Samtidigt skickar flera kändisar sina böner och hälsningar till Bobbi Kristina.

Mormor Cissy Houston, 81, har rest från sitt hem i New Jersey och är nu på plats på sjukhuset i Atlanta där hennes barnbarn Bobbi Kristina Brown kämpar för sitt liv, skriver Us Weekly.

Läkarna ser fortfarande inget hopp i att Whitney Houstons 21-åriga dotter ska vakna ur den koma hon befunnit sig i sedan hon hittades medvetslös med ansiktet nedåt i ett badkar förra helgen.

Hoppas på mirakel

”Även om oddsen är emot henne, även om läkarna inte ser något hopp om förändring, även om vi kanske vill leka detektiv och ta reda på hur hon hamnade här, även det ser omöjligt ut för henne att stå igen. Fortsätt att be för BK”, skrev hennes kusin Jerod Brown i ett Facebook-inlägg under torsdagen.

Som Aftonbladet tidigare skrivit ber och hoppas hennes pappa Bobby Brown på ett mirakel för sin dotter och vill inte stänga av maskinerna.

Samtidigt skickar flera kändisar hälsningar och böner till Bobbi Kristina.

”Hjärtekrossande”

Hiphopstjärnan Missy Elliot säger att hon var som en syster för henne, medan Oprah Winfrey i ett videoklipp på TMZ var nära till tårar när hon fick reda på att Bobbi Kristina troligtvis inte kommer att klara sig.

– Det finns inga ord just nu, säger hon.

– Det är hjärtekrossande att se Houston-familjen gå genom ett sådant lidande igen, säger musikproducenten Clive Davis, som även är Bobbi Kristinas gudfar till Us Weekly.

Artisten och Oscarsvinnaren Jennifer Hudson som sjöng ”I will always love you” i en hyllning till Whitney Houston på Grammisgalan 2012, en dag efter att superstjärnan gick bort, säger att hon ber för familjen och för Bobbi Kristina.

– Jag kan bara tänka mig vad familjen går genom nu, säger hon.

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Tragedin Bobbi Kristina

Bobbi Kristina Brown

Whitney Houston