”Paradise hotel”-Joakim misshandlades i natt

1 av 6 | Foto: Joakim Köhler.
NÖJE

Festen på inneklubben slutade med en ambulansfärd till akuten.

”Paradise hotel”-deltagaren Joakim Köhler uppger att han misshandlades natten till lördag.

– Jag flög som en vante och tuppade av, säger han.

På fredagskvällen gick ”Paradise hotel”-deltagarna Joakim Köhler, 25, och Natalie Andersson, 19, ut på en inneklubb i centrala Stockholm tillsammans med en kvinnlig vän.

Vid 01-tiden ska vännen ha hamnat i en hetsig diskussion med en annan kvinna.

Enligt Joakim Köhler gick han emellan för att lugna situationen. När ett manligt sällskap till den andra kvinnan dök upp höll situationen på att urarta, uppger Köhler.

– Tjejen sa att jag hade tagit strypgrepp på henne. Det var helt påhittat, vilket jag lugnt försökte förklara för killen men han blev helt vansinnig. Han puttade på mig och jag puttade tillbaka. Vakterna ingrep direkt och drog isär oss, säger han.

Möttes igen – på gatan

Männen fick lämna klubben via olika utgångar. Men när Joakim Köhler stod på gatan stötte han återigen på killen från nattklubbsgruffet.

– Han sa att han skulle döda mig och gav mig en smäll som tog på min högra kind. Jag flög som en vante i backen och slog i bakhuvudet mot marken. Sedan tuppade jag av, säger Köhler.

När Joakim Köhler vaknade upp igen hjälp av en okänd person, en vakt och Natalie Andersson, uppger han.

– Då låg det en ring av blod runt mitt huvud, säger han.

Ambulans tillkallades och Joakim Köhler fördes till S:t Görans akutmottagning.

– Jacket var inte tillräckligt djupt för att behöva sys ihop. Jag fick hjärnskakning så jag mår illa och har väldigt ont i huvudet, säger han.

Tänker polisanmäla

Joakim Köhler har ännu inte polisanmält händelsen.

– Men det kommer jag göra. Jag fick åka hem från akuten vid femtiden och har inte mått så bra under dagen. Men jag har tänkt ringa polisen i kväll, säger han.

Händelsen har även satt spår psykiskt, menar Köhler.

– Det är klart att man inte mår bra. Det ska inte behöva vara så att man åker på stryk bara för att man försöker avstyra ett bråk. Jag kommer nog att fortsätta vara mig själv men samtidigt lite mer nervös när jag är ute, säger han.

Nöjesbladet har förgäves sökt företrädare för nattklubben.

ARTIKELN HANDLAR OM