Klick!

Superbloggaren avslöjad som fuskare

Av: 

Paulina Bånge

NÖJE

Retuscherade sina bilder för att bli smalare

Caroline Berg Eriksen, 27, är Norges största bloggare.

Nu har fotbollsfrun hamnat i rejält blåsväder – efter att ha retuscherat sig själv smalare på bilder.

”Ja, jag har retuscherat bilder på mig själv. Ja, jag har ljugit om det. Det beror på den osäkerhet som jag har byggt upp efter många år i offentligheten”, skriver hon i ett blogginlägg.

Den 27-åriga bloggerskan är gift med den norske fotbollsspelaren Lars-Kristian Eriksen, 31. Sedan 2009 driver hon en av landets mest populära bloggar ”Fotballfrue”, där hon bland annat skriver mycket om träning och hälsa. I slutet av förra året började hennes läsare reagera på att flera av hennes bilder såg efterhandsredigerade ut.

”Jag har varken tid eller kunskap för att retuschera bilder.” skrev hon då.

Ledde till ramaskri

Men i julas erkände hon att hon gjort sig själv smalare på flera bilder som publicerats på bloggen. Det resulterade i ett rejält ramaskri bland bloggläsarna och i de norska medierna.

Strax därefter briserade ännu en skandal när det kom fram att Caroline Berg Eriksens man Lars-Kristian Eriksen hade kommenterat flera av hennes inlägg med fingerade namn för att stötta frugan i krisen. Bland annat hotade han med att ge en av hennes läsare ”en kula i pannan” - och utgav sig för att vara läkare samt näringsfysiolog.

– Först Photoshop-grejen och nu det här. Jag vet inte om jag klarar mer. Jag väntar bara på att bryta ihop helt, säger Caroline Berg Eriksen till Dagens Næringsliv.

ANNONS

Lyko ger dig allt inom skönhet – just nu till superpriser! Winter Sale.

Extern länk från Lyko SE

Handla nu

Publisert:

ÄMNEN I ARTIKELN

Klick!